Anbefaling fra Jesper Debel Jackobsen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Jesper Debel Jackobsen

Jesper Debel Jackobsen

Jesper Debel Jackobsen

Jeg kom til DermoCosmetic, for at få fjernet kragetæer omkring øjnene og rynkerne i panden med Botox. Jeg ville også have fjernet en dyb fure mellem øjenbrynene og dybe linjer fra næsen og ned til munden med Restylane.

Min forventning var, at komme af med det, der i lang tid har irriteret mig, når jeg kigger i spejlet og som gør, at jeg ser ældre ud, end jeg føler mig. Jeg ville gerne opnå at se yngre ud, men uden at ændre på ansigtets form.

Jeg synes forløbet var godt og hyggeligt. Alt blev snakket igennem og jeg fik præsenteret flere løsningsforslag i forhold til mine ønsker. Så blev vi sammen enige om hvad, der var realistisk for mig, og hvilke muligheder jeg havde.

Jeg var lidt spændt på selve behandlingen, fordi jeg har en fobi for nåle. Jeg kan ikke have dem og jeg var nervøs. Personalet tog sig rigtigt godt af mig. Jeg fik rigeligt med lokal bedøvelse, og min behandler fortalte hele tiden hvad næste skridt var, og pludseligt var det hele overstået.

En af grundene til hvorfor jeg anbefaler DermoCosmetic som klinik og Kristoffer Ruvang som behandler er, at de tager sig super godt af en. Jeg følte mig tryg, hørt og varmt varetaget af min behandler. Jeg blev guidet gennem det hele, og det er mega vigtig, specielt når man er i min situation.

Jeg synes resultatet taler for sig selv. Jeg ligner mig selv bare yngre, og folk skyder mig til at være i trediverne, selvom jeg er 45.

For mig er det vigtigt at bevare mit udseende og ikke lave om på mine træk. Når jeg møder nogen jeg kender, kan de ikke sætte fingeren på, hvad der er sket, andet end at jeg ser godt ud.

Jeg kan varmt anbefale DermoCosmetic.

Jesper Debel Jackobsen, 12. januar 2016


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz