Anbefaling fra Morgan Madsen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Morgan Madsen

Morgan Madsen

Morgan Madsen

Jeg ville gerne have fjernet rynker i panden og omkring øjnene med Botox, og derfor kom jeg til DermoCosmetic. Jeg synes, det er okay at være forfængelig, selvom man er mand. Man vil jo gerne se godt ud.

Jeg har prøvet Botox op til flere gange, og mine forventninger er at rynkerne bliver reduceret.

Jeg synes hele processen forløber meget proffessionelt. Jeg er ikke i tvivl om, hvad der skal ske og generne efterfølgende er meget små. Man får for eksempel små røde buler, lige hvor man bliver stukket, men de forsvinder hurtigt igen.

Jeg er blevet behandlet af Kristoffer, og han er en meget venlig sygeplejerske. Jeg synes, der var en god stemning på klinikken, og behandlingen er jo hurtigt overstået.

Efter behandlingerne synes jeg, at rynkerne er på et acceptabelt niveau. Som en bi-effekt af behandlingen er mine spændingshovedpiner næsten væk, og jeg spænder generelt mindre i ansigtet, end jeg plejer på grund af Botoxen. Jeg har siden hen læst, at det netop kan være en positiv bivirkning, men det vidste jeg ikke før behandlingen.

Jeg er sælger og har rigtigt meget kundekontakt til dagligt. Efter at jeg har fået Botox behandlingerne, føler jeg mig mere afslappet og selvsikker. Jeg føler, at min selvtillid har fået et boost, og mit humør er endnu bedre, end det plejer. 

Jeg anbefaler det altid til andre, og jeg synes ikke, at man skal være bange for at prøve det. Det gør slet ikke ondt. Selv jeg, som er en tøsedreng, synes det er hurtigt overstået.

Morgan Madsen, 2. november 2016