Anbefaling fra Rikke Jørgensen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Rikke Jørgensen

Rikke Jørgensen

Rikke Jørgensen

Jeg kom til DermoCosmetic, fordi jeg ville have behandlet vredesrynken mellem øjnene med Botox, linjerne fra næsen og ned til munden plus små rynker i panden. Desuden synes jeg også mit ene bryn sad lavere end det andet – især på billeder. 

Mine forventninger til behandlingen var, at jeg ville få fjernet de uønsekede rynker. Personalet var rigtigt gode til at vejlede mig om andre muligheder. Jeg vidste for eksempel ikke, at man kunne få mundvigerne til at pege opad i stedet for nedad med Restylane. 

Lige fra start til slut har jeg følt, at jeg var i trygge hænder både med personalet som personer, men også deres faglige viden var i top. Kristoffer - min behandler - var smilende og imødekommende, og jeg føler, at det var nemt at have en dialog, og at vi forstod hinanden. Noget af det jeg sætter allermest pris på, var at jeg blev guidet grundigt igennem alle processer, og at der blev fulgt op med kontrolkonsultationer efterfølgende. 

Jeg blev ret overrasket over resultatet efter behandlingen. Jeg synes det blev bedre, end jeg havde forventet. Jeg lagde mærke til, at jeg blev mere fotogen, og at jeg generelt så gladere ud. Jeg kan mærke en form for velvære over at have fået et nyt look og bedre symetri i ansigtet. Jeg synes, at der er opnået meget i forhold til, hvor lidt der skulle til.

Rikke Jørgensen, 1. november 2016


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer