Anbefaling fra Rikke Jørgensen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Rikke Jørgensen

Rikke Jørgensen

Rikke Jørgensen

Jeg kom til DermoCosmetic, fordi jeg ville have behandlet vredesrynken mellem øjnene med Botox, linjerne fra næsen og ned til munden plus små rynker i panden. Desuden synes jeg også mit ene bryn sad lavere end det andet – især på billeder. 

Mine forventninger til behandlingen var, at jeg ville få fjernet de uønsekede rynker. Personalet var rigtigt gode til at vejlede mig om andre muligheder. Jeg vidste for eksempel ikke, at man kunne få mundvigerne til at pege opad i stedet for nedad med Restylane. 

Lige fra start til slut har jeg følt, at jeg var i trygge hænder både med personalet som personer, men også deres faglige viden var i top. Kristoffer - min behandler - var smilende og imødekommende, og jeg føler, at det var nemt at have en dialog, og at vi forstod hinanden. Noget af det jeg sætter allermest pris på, var at jeg blev guidet grundigt igennem alle processer, og at der blev fulgt op med kontrolkonsultationer efterfølgende. 

Jeg blev ret overrasket over resultatet efter behandlingen. Jeg synes det blev bedre, end jeg havde forventet. Jeg lagde mærke til, at jeg blev mere fotogen, og at jeg generelt så gladere ud. Jeg kan mærke en form for velvære over at have fået et nyt look og bedre symetri i ansigtet. Jeg synes, at der er opnået meget i forhold til, hvor lidt der skulle til.

Rikke Jørgensen, 1. november 2016