Anbefaling fra Kenneth Schleimann

Kvindeansigt

Anbefaling fra Kenneth Schleimann

Kenneth Schleimann

Kenneth Schleimann

Jeg får Botox mellem øjnene og i panden hos Kristoffer i DermoCosmetic, og jeg må sige, at det er jeg super tilfreds med.

Faktisk er jeg overrasket over, hvor hurtigt og effektivt resultatet kom af min første behandling. Jeg er nemlig blevet behandlet et andet sted før, uden at jeg var tilfreds med resultatet. Allerede 1 uge efter min første Botox behandling, kunne jeg se en markant forskel: Mine rynker i panden var næsten helt væk!

Efterhånden har jeg fået behandlingen flere gange hos DermoCosmetic, og jeg kan ikke rose dem nok. Det gør simpelthen en kæmpe forskel for mig. Jeg har ingen ønsker om at ligne en på 25 år. For mig handler det om velfærd. Og hvorfor skal mænd ikke have samme mulighed som kvinder for at se friskere ud, med lidt hjælp fra Botox?

Jeg er rigtig glad for at blive behandlet hos Kristoffer i DermoCosmetic, og jeg har allerede anbefalet klinikken til flere af mine venner.

Kenneth Schleimann, 8. september 2017


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer