Anbefaling fra Sofie Pantmann

Kvindeansigt

Anbefaling fra Sofie Pantmann

Sofie Pantmann

Sofie Pantmann

Jeg startede med at få karsprængninger på benene i starten af 20´erne. Dengang var det ikke så slemt, så jeg gjorde ikke noget ved det. Med alderen fik jeg dog flere og flere karsprængninger, der gik langt op over knæene, helt op på lårene. Det gjorde, at jeg ikke havde lyst til at gå i shorts eller kort kjole længere.

Som 25 årig bestemte jeg mig for at gøre noget ved det, da jeg ikke ville skjule mine ben længere. Jeg undersøgte grundigt, hvilke muligheder jeg havde for at få hjælp til at komme af med mine karsprængninger på benene. Jeg kom frem til, at sclerosering var den bedste løsning for mig.

Jeg kontaktede DermoCosmetic, hvor jeg ved en konsultation fik grundig vejledning af klinikchef og sygeplejerske Rie Jensen. Rie gjorde meget ud af, at jeg var med hele vejen, og vi blev enige om, hvor der skulle behandles på mine ben.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og er så glad for min beslutning om at gøre det, at jeg igen kan vise og nyde mine ben!

Kan varmt anbefale det til alle andre, da det er et professionelt team af søde mennesker hos DermoCosmetic.

Sofie Pantmann, 1. november 2015


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz