Anbefaling fra Joan Mønster Jørgensen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Joan Mønster Jørgensen

Kamera og teksten

Joan Mønster Jørgensen

Jeg har fået fjernet karsprængninger i ansigtet hos DermoCosmetic og jeg er godt tilfreds. Faktisk er resultatet fremragende!

Her har jeg gået rundt i flere år og ikke vidst, hvor nemt karsprængninger kan fjernes! Jeg skulle så tage mig sammen, til at få fjernet dem, tænk der skulle gå flere år og nu er jeg bare så glad!

Og jeg må sige, hvis jeg tør, så tør alle! Hvis jeg havde vist, hvor nemt og kvikt karsprængninger kan fjerne med IPL ... Selvfølgelig "napper" det lidt i huden, når behandlingen foregår, men det er til at klare og behandlingen er hurtigt overstået.

Lige efter behandlingen og de første par dage var min hud hævet og nogle af karsprængningerne var midlertidig mørkere. Alt dette fortog sig hurtigt og efter i alt 2 behandlinger er karsprængningerne nu helt væk!

Jeg oplevede en meget høj service hos DermoCosmetic, de er friske, flinke mennesker, der sørgede for at jeg følte mig tryg. De svarer godt på alle spørgsmål, også alt det, man kan være i tvivl om forud for og under en behandling for karsprængninger.

Jeg kan på det kraftigste opfordre alle, der har karsprængninger i ansigtet til at blive behandlet hos DermoCosmetic.

Mine varmeste anbefalinger!

Joan Mønster Jørgensen, 12. december 2016


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz