Anbefaling fra Jamal Shafie

Kvindeansigt

Anbefaling fra Jamal Shafie

Jamal Shafie

Jamal Shafie

Jeg hev fat i DermoCosmetic, fordi jeg havde fået en meget tydelig og konstant rynke i panden, som jeg gerne ville af med. Jeg fik at vide at det kunne behandles med Botox, så det takkede jeg ja til.

I forhold til hvad jeg havde af forventninger, så havde jeg faktisk ingen! Jeg kom med et ret åbent sind og satte min lid til, at den dybe rynke i panden ville blive mindre tydelig eller forsvinde.

Jeg var glad for selve behandlingsforløbet. Behandlingen var kort – uden så meget udenoms, hvilket passer mig rigtigt godt. Jeg kender Kristoffer (red behandleren) i forvejen, og ved, at han er dygtig og professionel i sin behandling. Servicen var tilpasset mine behov og jeg fik både mundtlige og skriftlige informationer. på behandlingsdagen fik vi igen afstemt forventningsresultatet, og jeg fik lov til at stille uddybende spørgsmål.

Efter behandlingen kunne jeg se resultater efter 4-5 dage, og efter 14 dage var rynkerne helt væk, lige som jeg havde ønsket, så det er jo perfekt!

Et uventet plus for mig er, at jeg sveder mindre i panden end jeg gjorde før behandlingen. Jeg træner 6 dage om ugen, og på grund af behandlingen er sveden på panden under min træning næsten forsvundet, hvilket er enormt lækkert.

Alt i alt har det været et super godt forløb med grundig info hele vejen. Kristoffer er en dygtig og behagelig som person. Mine rynker forsvandt og det gjorde sveden på panden også.

Jeg kan godt lide at det var en mandlig behandler, der tog sig af mig, fordi jeg føler at vi var på bølgelængde og kunne relatere til de samme ting. Jeg synes som mand, at det er nemmere at snakke med en anden mand om, hvad der generer mig ved mit udseende.

Jeg vender tilbage til DermoCosmetic, når jeg føler, at jeg har brug for flere behandlinger. Jeg kan varmt anbefale klinikken og jeg har allerede sendt flere af mine venner, for at prøve det af.

Jamal Shafie, 10. november 2015