Anbefaling fra Steffen Ladegaard

Kvindeansigt

Anbefaling fra Steffen Ladegaard

Steffen Ladegaard Jensen

Steffen Ladegaard

Jeg tog kontakt til DermoCosmetic fordi jeg helt enkelt ikke ønsker at have rynker.

Min holdning er, at jeg selv kan vælge, hvad jeg vil gøre ved mit udseende. Jeg har valgt at få behandling mod rynker for at gøre mig selv glad. Med ikke-permanente behandlinger oplever jeg, at jeg kan forme og optimere mit ansigt.

Jeg har fået behandlinger med Botox / Vistabel i panden og mine læber er blevet formet med Restylane. Det er de flotteste læber, jeg nogensinde har fået! Kindbenene er blevet mere markante og løftede med Restylane.

Som mand oplever jeg det er en fordel at blive behandlet af en mandlig behandler. Kristoffer gjorde ikke ”noget stort nummer” ud af at skulle behandle mig, han var meget kompetent og havde øje for resultatet.

I DermoCosmetic er de særdeles lydhøre overfor mine ønsker uden at give mig falske forhåbninger. Jeg bliver godt vejledt af behandlerne, og hvis der er noget, de ikke mener vil være den rigtige behandling for mig, fraråder de mig det. Jeg oplever derfor altid, at der bliver tænkt på, hvad der vil være bedst for mig. Jeg får konkrete svar på de spørgsmål, jeg stiller.

For mig er en behandlers ærlighed altafgørende. Nogle gange kan man ikke ”se sig selv” helt klart, her har man brug for en behandler, der ærligt kan vejlede en om, hvad der vil være bedst at gøre for at forbedre ansigttrækkene. Det oplever jeg at Kristoffer gør. Jeg føler mig i trygge og ærlige hænder hos Kristoffer og hos DermoCosmetic.

Jeg vender helt sikkert tilbage til DermoCosmetic, næste gang det er ved at være tid til en behandling for mine rynker, mine læber og løft af ansigtet med Restylane.

Steffen Ladegaard, 17. september 2015


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz