Anbefaling fra Sarah Ahle

Kvindeansigt

Anbefaling fra Sarah Ahle

Sarah Ahle

Sarah Ahle

Jeg har længe gået rundt med nogle tusser, som jeg ikke var så stolt af og rigtig gerne ville ha fjernet. Jeg har før fået en behandling med alm. laser. Men jeg valgte, ikke at få flere behandlinger, fordi jeg ikke kunne holde lugten ud af brændt bacon og de væmmelige brandsår som man får.

Min faster, som arbejder hos DermoCosmetic, fortalte mig for noget tid siden, at der ville komme en ny og fiks maskine, hvor jeg ville undgå de bivirkninger.

Ikke nok med det, så arbejder huden også selv videre, efter behandlingen, med at fjerne tatoveringen. Det lød næsten for godt til, at være sandt. Jeg har gået og trippet lige siden og nu har de endelig fået maskinen i klinikken!! Halleluja!

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle, 11. marts 2016


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz