Anbefaling fra Fie Larsen

Kvindeansigt

Anbefaling fra Fie Larsen

Fie Larsen

Fie Larsen

I lang tid havde jeg overvejet at få gjort noget ved en fordybning i min hage. Jeg kontaktede DermoCosmetic, fordi de fremstod som et dygtigt sted og deres før-efter billeder var imponerende.

Fra det første øjeblik, jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt med et smil på læben, jeg følte jeg mig varmt velkommen og helt tryg.

Min behandler, Maria, tog sig rigtig god tid til at vejlede mig om, hvordan en Restylane behandling kunne hjælpe mig. Ikke blot med at få udlignet fordybningen i hagen, men også med at skabe en bedre symmetri mellem mund og hage (jeg har nemlig overbid).

Under konsultationen kom vi godt omkring hele mit ansigt, og jeg fortalte Maria, at jeg var lidt ked af min ansigtsform. Maria vejledte mig til, at en Restylane behandling af mine kindben, ville være flot til mig, samtidig med at jeg fik fremhævet min kæbelinje og rettet op på en lille asymmetri i læben. Maria var rigtig god til at forklare alt og lytte til mig.

Da jeg kom ind til selve behandlingen en uges tid efter var jeg slet ikke nervøs, men parat til behandling! Jeg havde besluttet mig for at gå "all inn" og få behandling i både hage, kæbelinje, kindben og på læberne.

Jeg må sige, at det har jeg ikke fortrudt – tværtimod! Faktisk kan jeg slet ikke lade være med at se mig selv i spejlet flere gange om dagen, for resultatet er simpelthen så godt!

Jeg er blevet helt hooked, og vil klart bevare det super resultat ved at blive behandlet igen senere. Endelig har jeg fået de ansigtskonturer og symmetri i ansigtet, som jeg altid har drømt om.

Fie Larsen, 17. januar 2020