Ar efter akne

Kvindeansigt

Ar efter akne

De mest effektive behandlinger til akne ar får du hos DermoCosmetic.

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklinik, og er en af de eneste klinikker i Danmark, hvor du får skræddersyede behandlinger til netop din type af akne ar. Du behandles med de mest effektive metoder af både hudlæger og specialsygeplejersker.

Asiatisk kvindeansigt

Inden dit behandlingsforløb vil du altid blive tilbudt en gratis konsultation hos vores hudlæge eller hos en af vores specialsygeplejersker, så vi kan sammensætte den rette behandlingsplan tilpasset din hud.

Hvilke resultater kan du forvente?

Du kan forvente det bedste resultat i Danmark. Vi behandler dig med den højeste kvalitet i vores store udvalg af laserudstyr specialegnet til akne ar. Vi anvender også de mest avancerede medicinske og kirurgiske metoder, der findes på internationalt niveau.

Langt de fleste kosmetiske speciallægeklinikker kan udelukkende tilbyde dig behandling af akne ar med en slags laser eller med overfladiske peelinger. Det giver dig langt fra altid det bedste resultat. Hos DermoCosmetic råder vi over flere typer lasere.

Vi er eksperter i at behandle alle former for akne ar, også svære typer, der er mest komplicerede at behandle eller som ikke kan behandles alene med laser. Vi sparer dig for dyre og ineffektive behandlinger. Kan vi ikke reducere dine ar, er der ingen der kan!

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Book tid til en gratis konsultation her.

Akne ar før og efter behandling

Line har fået behandlet sine aknear med Fraktioneret 1540nm laser og IPL. Hun har fået 4 behandlinger.

Hej jeg hedder Julie

Før behandling

Som udgangspunkt møder du først en af vores hudlæger, som identificerer typen af dine akne ar og tilrettelægger præcist det behandlingsforløb, som sikrer dig en flot hud.

Du bliver grundigt informeret om hele dit behandlingsforløb fra a-z, og der er sat god tid af til, at du kan få besvaret alle dine spørgsmål, så du kan føle dig tryg og parat til at gå i gang med behandlingerne.

Behandlingsforløb

Der er 2 typer af aknear behandlingsforløb hos DermoCosmetic: Et til lette og moderate akne ar, og et til svære typer af akne ar.

Har du lette, overfladiske til moderate akne ar uden større huller i huden, behandler vi altid med laser. Vi bruger mange forskellige lasere, der har den fordel, at de hver især arbejder i forskellige lag af huden. Du bliver både behandlet af specialuddannede sygeplejersker og af hudlæger.

6 måneder efter din sidste behandling kommer du til kontrol hos en af vores hudlæger.

Har du en sværere type af akne ar, er det en af vores hudlæger, der starter med at behandle dig uden laser. Det er nemlig vigtigt at ”hullerne” eller ujævnheder repareres først, da dette sparer antallet af de efterfølgende laserbehandlinger.

Vi anvender de mest avancerede medicinske og kirurgiske metoder til behandling af dine svære ar:

Herefter er du klar til at blive behandlet med laser af både hudlæger og specialuddannede sygeplejersker. Her anvender vi en kombination af lasere, der arbejder i forskellige lag af huden. Vi anvender bl.a.:

6 måneder efter din sidste behandling skal du til kontrol hos en af vores hudlæger.

Akne ar på kind, før og efter behandling

Før-efter behandling af akne ar i underansigt med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

For at optimere dit behandlingsresultat, anbefaler vi altid, at du anvender virksomme cremer, som går ind og understøtter effekten af din behandling.

Har du fået en laser-behandling, anbefaler vi følgende produkter:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
  • Epidermal Repair (dag): Plejende creme der virker intenst beroligende og reducerer rødme
  • Mineral Radiance (solbeskyttelse): Mineralsk solcreme til alle hudtyper, der fremhæver hudens naturlige tone
  • Phyto Corrective Masque (nat): Fugtgivende maske der virker intenst beroligende og sænker hudtemperaturen

Alle produkterne kan købes i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.

Sigrid Haugaard om behandling af ar og urenheder:

Sigrid Haugaard om behandling af ar og urenheder:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at laser behandling og peelinger kunne hjælpe med både at reducere ar og urenheder, var jeg meget positiv med at komme igang. Behandlingen er ikke smertefri, men den har helt sikkert været det hele værd.

Sigrid Haugaard