Ar efter akne

Kvindeansigt

Ar efter akne

Få en effektiv behandling af ar med minimal indgriben i hudoverfladen

Behandling af ar efter acne kan være svær, men med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden er der kommet er en virksom behandlingsmetode. Få svar på de fleste spørgsmål angående akne ar her.

Behandling af akne ar på kind - før og efter

Ann-Louise har fået behandlinger på dybe ar på kinderne med TCA syre. Der er lavet 3 behandlinger.

Der findes flere typer af akne ar, hvilken type har du? Fordybede akne ar? Eller forhøjede akne ar? Har du pletter og misfarvninger i ansigtet efter akne? Det kræver stor faglig viden om disse forskellige typer af akne ar for at give den optimale behandling.

Hos DermoCosmetic har vi ekspertise i at behandle alle former for akne ar, også de typer, der er mest komplicerede at behandle eller som ikke kan behandles med laser, f.eks. issyl akne ar og "rullende" ar (rolling scars). Vi behandler issyl ar med TCA / cross metoden, og "rullende ar" med subcision metoden.

DermoCosmetic i København, Virum og Aalborg er som hudlægeklinik specialister i behandling af akne ar og alle andre former for ar. F.eks. strækmærker og ar efter forbrænding eller operation. Fractional Laser Er: Glass 1540 nm er en særdeles effektiv metode til at behandle ar efter akne, ar efter forbrændinger og ar efter operationer.

Akne ar på kind, før og efter behandling

Før-efter behandling af akne ar i underansigt med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

De oprindelige flade fraktionelle optiske linser med forskellige størrelser på og med afstand mellem mikro-strålerne, er for nyligt blevet kompletteret med den såkaldte XD-optik. XD optikken muliggør en endnu mere effektiv og nænsom behandling af dybere ar.

Non-ablativ laser-behandling (fraktioneret laser) er forholdsvis ny og har kun været anvendt i en kort årrække. Alligevel har metoden pga sin enorme popularitet været underkastet nøje granskning fra verdens førende laser eksperter og metoden er i dag veldokumenteret.

Behandling af akne ar med Fractional Laser, før/efter

Før-efter behandling af akne ar på kind med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Danmarks førende laser-gruppe på Bispebjerg Hospital med Professor Merete Hædersdal har valideret Lux1540 fractional Laser med flere internationale publikationer. DermoCosmetic anvender netop denne model af Fraktioneret Laser til behandling af ar.

Sol og laserbehandlinger

Kan jeg blive behandlet med laser og IPLfra april till oktober? Dette spørgsmål stiller rigtig mange kunder til os. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i denne periode.

Mange tror, at de ikke kan opholde sig ude overhovedet, hvis solen skinner og de har fået en IPL - eller laserbehandling. Efter en behandling kan du sagtens opholde dig ude i det nordlige Europa i sommerhalvåret med en høj solfaktor og hvis du ikke vælger decideret at solbade. Det tager ca. 1 mdr. efter du er stoppet med at solbade til du kan blive behandlet igen.

Hvilke hudproblemer kan behandles med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm?

Fractional metoden anvendes bl.a. til behandling af ar og sammen med IPL til pigmentforandringer og nænsom hudforyngelse (solskader og lettere rynket hud).

Hvad sker der med huden ved en Fractional Laser Er: Glass 1540 nm behandling?

Ved hjælp af et præcist mønster af mikro-laserstråler laves slanke mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og kroppen aktiveres derved til at danne ny frisk hud. Der sættes således gang i hudens egen foryngelsesproces ved at hudens celler "genstartes" til at producere bindevæv.

Minimal indgriben i hudoverflade med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Behandlingen kan nemlig målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden. De små laser huller er mindre end 1/10 mm. Med denne milde fraktionerede laser behandling bevares det alleryderste hudlag intakt. Huden er derfor ikke åben og kræver ingen forbinding eller lignende. Når huden bevares intakt bruges betegnelsen: ikke-ablativ eller non-ablativ laser.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Regn med 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Behandlingen kan ofte med fordel kombineres med en Jessner Solution peeling, TCA peeling eller med Dermaroller og e-dermastamp behandlinger.

Hvornår vil andre behandlingsmetoder muligvis være bedre for mig?

Har du særdeles dybe og tydelige ar, og har din hud samtidig brug for en markant foryngelse, vil vi i DermoCosmetic ofte tilbyde dig en alternativ behandling med enten CO2 laser (fraktioneret eller med fuld ablation) eller med TCA peeling.

Har du akne ar af typen icepick scars, behandler vi det effektivt med metoden TCA /Cross.

"Rullende" akne ar behandler vi som en af de eneste klinikker i Danmark med sicision metoden.

Dette kan vi afgøre og vejlede dig om i forbindelse med en konsultation.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling med fraktioneret laser Er: Glass 1540 nm samme dag. Styrelsen for Patientsikkerhed har bestemt at behandling kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

Reference:

Sigrid Haugaard om behandling af ar og urenheder:

Sigrid Haugaard om behandling af ar og urenheder:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at laser behandling og peelinger kunne hjælpe med både at reducere ar og urenheder, var jeg meget positiv med at komme igang. Behandlingen er ikke smertefri, men den har helt sikkert været det hele værd.

Sigrid Haugaard