Permanent hårfjerning for mænd

Kvindeansigt

Permanent hårfjerning for mænd

Slip af med uønsket, kraftig hårvækst. - nemt og effektivt. Vi tilbyder dig markedets billigste priser og den højeste kvalitet af apparater i vores kosmetiske hudlægeklinikker. Kom til en gratis konsultation og få et skræddersyet tilbud.

  • Er du mand og har du hår på ryggen og på skuldrene?
  • Er du træt af hår på brystet eller overarmene?
  • Eller har du blot få, mindre områder af uønskede hår, som du vil af med?

Få 50% rabat på hårfjerning på alle områder efter det dyreste område, når du vælger hårfjerning i mere end 1 område. Gælder ikke ved behandling af hele ben, hvor du i forvejen får behandlingen til en særdeles fornuftig pris.

Prisgaranti på hårfjerning. Kan du få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme, høje kvalitet af laser / IPL udstyr, matcher vi gerne denne pris. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Læs mere om prisgarantien.

Jamal på videoen har hidtil fjernet uønsket hårvækst på ryggen hver 3. dag med en skraber, besværligt og tidskrævende. Med laserbehandlinger, også kaldet permanent hårfjerning, fjernes de uønskede hår nemt, sikkert og effektivt.

Kraftig behåring på kroppen er ikke kun noget, der generer kvinder. Mænd har som regel meget kraftigere hårvækst end kvinder. I dag er det blevet mere almindeligt, at også mænd ikke længere affinder sig med at have uønsket hårvækst.

Hos DermoCosmetic fjerner vi dine hår til markedets billigste priser! Kom til en gratis konsultation og få et skræddersyet tilbud på permanent hårfjerning hos os i København, Virum og Aalborg.

Manderyg, før og efter hårfjerning

Før-efter hårfjerning på ryg med ICON IPL

Kan du skriftlig dokumentere en billigere pris for behandling af uønsket hår med samme høje kvalitet af laserapparat, får du behandlingen billigere hos os!