Permanent hårfjerning for mænd

Kvindeansigt

Permanent hårfjerning for mænd

Slip af med uønsket, kraftig hårvækst. - nemt og effektivt. Vi tilbyder dig markedets billigste priser og den højeste kvalitet af apparater i vores kosmetiske hudlægeklinikker. Kom til en gratis konsultation og få et skræddersyet tilbud.

  • Er du mand og har du hår på ryggen og på skuldrene?
  • Er du træt af hår på brystet eller overarmene?
  • Eller har du blot få, mindre områder af uønskede hår, som du vil af med?

Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger! Starter du på et hårfjerningsforløb hos os i nov. - dec. 2017, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Tilbuddet gælder alle, som endnu ikke er startet på et hårfjerningsforløb hos DermoCosmetic eller kun har fået max. 2 hårfjerningsbehandlinger hos os i 2017. Se vores priser på hårfjerning.

Jamal på videoen har hidtil fjernet uønsket hårvækst på ryggen hver 3. dag med en skraber, besværligt og tidskrævende. Med IPL laserbehandlinger, også kaldet permanent hårfjerning, fjernes de uønskede hår nemt, sikkert og effektivt.

Kraftig behåring på kroppen er ikke kun noget, der generer kvinder. Mænd har som regel meget kraftigere hårvækst end kvinder. I dag er det blevet mere almindeligt, at også mænd ikke længere affinder sig med at have uønsket hårvækst.

Hos DermoCosmetic fjerner vi dine hår til markedets billigste priser! Kom til en gratis konsultation og få et skræddersyet tilbud på permanent hårfjerning hos os i København og Virum.

Manderyg, før og efter hårfjerning

Før-efter hårfjerning på ryg med ICON IPL

Kan du skriftlig dokumentere en billigere pris for behandling af uønsket hår med samme høje kvalitet af laserapparat, får du behandlingen billigere hos os!

Priser og rabat på hårfjerning med IPL

Prisen starter ved 400 kr. per område per behandling. Du får 50 % rabat på alle områder efter det dyreste område, når du vælger hårfjerning i mere end 1 område. Livet er for kort til uønsket hår.

Muskuløs ryg, mand

De fleste mænd ønsker sig en hårfri ryg

Du får den højeste kvalitet i hårfjerning med IPL. Som hudlægeklinik tilbyder vi dig behandling med de sikreste og mest effektive laser og IPL apparater.

Behandling af uønsket hårvækst med IPL

Behandling med laser og intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være den mest effektive behandlingsmetode. Denne metode til permanent hårfjerning anvender vi hos DermoCosmetic. Hos os tilbydes du behandling med den højeste kvalitet IPL udstyr på markedet: Palomars Starlux og ICON fra det amerikanske firma Palomar/Cynosure.

Behandlingen virker ved, at IPL apparatet er specifikt indstillet til at ramme pigmentet i det enkelte hårfollikel. Der sker derefter en varmeudvikling, som destruerer hårstrået præcist og hurtigt.

Hvilket IPL apparat giver den mest effektive fjernelse af uønsket hårvækst?

Der findes ingen hårfjerningsapparater på markedet, der én gang for alle fjerner uønsket hår. Din garanti for høj kvalitet i behandling af uønsket hårvækst er at få det gjort hos en hudlæge, der er ekspert i netop denne behandling, og som har investeret i de bedste apparater.

Vær opmærksom på, at der findes mange svage IPL apparater på markedet og hjemmebehandlingsapparater. Disse virker kun ved at "vokse" hårene, der derfor altid vender tilbage.

Muskuløs mandebryst og mave

Vi fjerner også hår på bryst og mave med Starlux og ICON IPL

Kommer hårene igen efter fjernelse med IPL og laser?

Generelt set kommer ca. 50 procent af hårene tilbage efter én behandling. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at opnå det ønskede resultat. Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af individuelle forhold og det område, der skal behandles.

For at opnå et varigt resultat, er det vigtigt at hårsækkene "smeltes". Dette sker med Palomars Starlux og ICON fra Palomar/Cynosure apparater. Der findes andre typer metoder til fjernelse af hår. Hverken diode laser eller andre metoder er bedre end Palomar/Cynosures ICON hårfjerningsapparater.

Præcis hvor mange behandlinger, der skal til, afhænger af mange faktorer. Køn, alder, etnicitet, diæt, vægt, hormoner og stofskifte er individuelle faktorer, der har betydning.

Der kan være behov for opfølgende behandlinger (touch-up´s) efter et behandlingsforløb er afsluttet. Hår kan komme igen. Dette kan forekomme uanset hvilken klinik, du bliver behandlet hos, og hvilket laser eller IPL apparat, du behandles med.

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved permanent hårfjerning med IPL

Huden bliver rød og varm lige efter behandlingen, og det fornemmes ofte som en slags solskoldning. Hos enkelte kan der opstå nogen hævelse i huden, som kan vare i 2 timer og til 3 døgn. Hos få kan der komme lidt væske ud fra hårsækkene efter behandlingen. Væsken vil tørre op som en gullig-brun tynd skorpe omkring hårsækkene og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden. Pigmentforstyrrelser er vanskelige at behandle, men vil oftest svinde efter en periode på måneder til år. Meget sjældent kan der opstå en paradoksalt øget hårvækst i det behandlede område.

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med sår efter behandlingen, og i sværeste tilfælde kan der som følge heraf opstå blivende arvæv i det behandlede område – dette er dog yderst sjældent.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi dig hårfjerning på alle områder i ansigt og krop.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz