Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Rynker giver ansigtet karakter, men kan også give et træt udseende

Få et friskere udseende, hvor du bevarer et naturligt udtryk

Ønsker du at få gjort noget ved dine rynker? I de fleste tilfælde kan du opnå en rigtig god effekt af en behandling af rynker med enten laser og IPL, muskelafslappende toxiner, ikke-permanente fillere eller peelinger og mikro-needling (dermaroller) hos DermoCosmetic i København og i Virum.

Behandling af rynker og furer, før/efter

Før og efter behandling af rynker og furer

Hvilke former for rynker kan fjernes?

Næsten alle rynker kan enten fjernes eller reduceres kraftigt. Uanset om der er tale om rynker opstået som følge af mimik. Eller at rynkerne er et resultat af solskader, rygning eller almindelig aldring.

Du er velkommen til en gratis konsultation, hvor du kan høre, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på tlf. 31 21 64 24.

Behandling af rynker i panden, før og efter

Før-efter behandling af rynker i panden

Ved en konsultation får du information og en vurdering af om dine rynker kan fjernes eller reduceres med et godt resultat. Vi afsætter god tid til at du kan få svar på dine spørgsmål. Vi tilbyder konsultation og behandling.

Resultatet af fjernelse af rynker

Hos DermoCosmetic bliver du behandlet således, at resultatet altid bliver et smukt, naturligt ansigtsudtryk. Vores filosofi er: Ingen vil vide det - alle vil bemærke det. Med andre ord: Du kommer til at se friskere og kønnere ud, uden at du ser behandlet ud.

Reduktion af rynker ved øjnene med CO2 laser, før/efter

Før-efter behandling: Reduktion af rynker ved øjnene med CO2 laser

Hvornår må du ikke få fjernet rynker?

Hvis du er gravid eller ammer må du ikke få fjernet rynker med toxiner, ikke-permanente fillere, semi-permanente fillere eller med middeldybe peelinger såsom eks. TCA syre.