Laser behandlinger

Kvindeansigt

Laser behandlinger

Bliv behandlet med de bedste laser apparater og metoder

Lasere og IPL bruges til mange forskellige formål. Til fjernelse af pigmentpletter og leverpletter, karsprængninger og fregner. Til en markant hudopstramning og hudforyngelse. Til reduktion af ar (akne ar, ar efter operation og forbrænding og strækmærker).

Som kosmetisk hudlægeklinik tilbyder DermoCosmetic i København og i Virum udelukkende laserbehandlinger med de bedste laserapparater og – metoder på markedet, der står for høj kvalitet, sikkerhed og effektive resultater.

Nænsom hudforyngelse, behandling af rynker og fjernelse af ar med fractional laser Er: Glass 1540 nm

Vi anvender Fractional non-ablativ Laser Resurfacing (mere præcist kaldet: Fractional laser 1540nm. laser) til nænsom hudforyngelse sammen med IPL og behandling af rynker og ar: Akne ar, ar efter operation og forbrænding samt strækmærker.

Det er en revolutionerende behandling, hvor en langvarig opheling af huden undgås fordi behandlingen både er fraktioneret og non-ablativ, det vil sige overhuden ikke skades.

Fractional laser Er: Glass 1540 nm er en mild, men meget virksom metode til hudforyngelse og arreduktion, At laseren er non-ablativ vil sige, at den efterlader hudbarrieren intakt uden sårdannelse. At den desuden er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage.

Selv ved gentagne og høje indstillinger , ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, hvilket betyder at non-ablativ fraktioneret laserbehandling som. Er: Glass 1540 metoden må anses for en meget sikker og en milderer form for laserbehandling. Effekten er cellefornyelse, en kraftig collagen forbedring, hvor huden bliver yngre at se på og ar reduceres væsentligt.

Overvejer du en laserbehandling af ansigtet, er en fractional laser Er: Glass 1540 nm behandling med stor sandsynlighed noget for dig.

Markant hudforyngelse og fjernelse af kraftige ar med CO2 laser

Til en markant hudforyngelse og fjernelse af kraftigere ar tilbyder DermoCosmetic behandling med fraktioneret ablativ CO2-laser. Ved behandlingen fjernes og brændes overhuden i fraktioner. Det vil sige, at det kun er en lille del af overhuden, der "rammes". Dette har flere fordele: Risikoen for bivirkninger er lav. Ophelingen tager kun ca. 5 dage. Resultatet er en hud der ser 5-10 år yngre ud.

CO2 laser er den mest potente behandling til hudforyngelse og til fjernelse af ar

Ved mere udtalte rynker og ar, hvor en meget potent behandling l tilbydes, fjernes fraktioneringen på CO2 laseren og ablationen (fjernelsen af overhuden) bliver total. Effekten er den optimale, men risikoen for bivirkninger stiger og ophelingstiden øges. Ophelingstiden er ca. 10 dage.

Fjernelse af skønhedspletter

Skønhedspletter eller flade modermærker (Naevi) må ikke fjernes med laser. Ved laser behandling bliver strukturen af modermærket ødelagt, og hvis der kommer tilbagefald, kan man ikke i mikroskopi afgøre, om der er tale om modermærkekræft eller skade fra laseren. Hvis du er i tvivl om det drejer sin om en skønhedsplet eller knopper ("dimser"), tilbyder vi gerne en konsultation gratis.

CO2 laser er den mest potente behandling til hudforyngelse og til fjernelse af ar

Ved mere udtalte rynker og ar, hvor en meget potent behandling l tilbydes, fjernes fraktioneringen på CO2 laseren og ablationen (fjernelsen af overhuden) bliver total. Effekten er den optimale, men risikoen for bivirkninger stiger og ophelingstiden øges. Ophelingstiden er ca. 10 dage.

Karsprængninger og pigmentpletter fjernes effektivt med IPL Laser

Ved behandlingen opsuges lyset af det farvede pigment i pigmentpletterne. Når lyset opsuges, omdannes det til varme, og pigmentcellerne eller karene destrueres.

Permanent hårfjerning med IPL laser

I DermoCosmetic anvender vi det mest avancerede og virksomme hårfjerningssystem på markedet fra det amerikanske firma Palomar / Cynosure. Det betyder yderst effektivt behandlinger, hurtige resultater, behov for færre behandlinger og minimalt ubehag i forbindelse med behandlingerne. Læs mere om effektiv hårfjernelse.

Ring allerede i dag og book tid til en gratis konsultation i København eller i Virum på tlf. 31 21 64 24.

Sarah siger om behandling med fraktioneret laser (erbium):

Sarah siger om behandling med fraktioneret laser (erbium):

Sarah Bisgaard

Efter jeg havde fået de første 3-4 behandlinger med fractional laser, begyndte min familie og nærmeste venner at komplimentere min mere ensartede hud, der førhen havde været betydelig mere ujævn i overfladen. Min hud er helt klart blevet pænere og stråler nu af både sundhed og velvære.

Sarah Bisgaard


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer