Radiesse rynkebehandling og volumen tilførelse

Kvindeansigt

Radiesse rynkebehandling og volumen tilførelse

Ansigtets og hændernes naturlige konturer kan genoprettes og rynker reduceres markant

Som et resultat af den naturlige ældningsproces mister huden med tiden sit glatte og ungdommelige udseende, linjer og rynker opstår fordi huden bliver tyndere og løsere. Volumen forsvinder.

Når huden mister sin spændstighed og naturlige volumen, kommer vi til at se ældre ud. Med Radiesse kan denne proces vendes. Vi tilbyder behandllinger med Radiesse i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.

Radiesse – en effektiv genskabelse af tabt volumen

Radiesse er en volumenforøgende filler og stimulator, der udfylder rynker og fine linjer og genopretter tabt volumen. Ansigtets naturlige konturer kan genoprettes med Radiesse. Dette kaldes V-effekten.

Med alderen mister vi også volumen på hænderne, og årer og sener fremstår mere tydeligt med et ældet udtryk som resultat. Radisse bruges også med stor succes til at tilføre ny voluem og dermed forynge hænderne.

Hageparti kvindeansigt, før og efter behandling

Før-efter behandling af hageparti med Radiesse: ungdommelige konturer genskabt og ansigt løftet

Radiesse har dobbelt effekt

Du vil opleve at dit ansigt genvinder volumen, glathed og spændstighed med det samme og i endnu højere grad over tid.

Du opnår umiddelbart øget volumen og dermed en løftende effekt i det behandlede område ved hjælp af den bløde, formbare gel, som findes i Radiesse.

Samtidig med at du opnår øget volumen i det behandlede område, opnår du en langvarige virkning af behandlingen, fordi hudens egen kollagen produktion stimuleres. Kollagen netværket bliver efterhånden mere stabilt og tæt. Rynker, furer og linjer reduceres markant, og du får et yngre og naturligt smukt udseende. Der foretages med andre ord en ansigtsløftning uden brug af kniv.

Hænder før og efter behandling med semi-permanente fillere

Før-efter behandling af hænder med Radiesse: en markant foryngelseskur for hænderne

Få ansigtsløftning og reduceret rynker og furer med Radiesse behandlingsmetoden

Behandlingen med Radiesse giver ikke en kunstig erstatning af den tabte volumen, men reaktiverer derimod din hud og giver dit ansigt et naturligt, smukt udseende.

Radiesse behandling af akne ar

Radiesse er også velegnet til behandling af atrofiske akne ar (svundet væv i forbindelse med ar udvikling). Med Radiesse kan du således få udjævnet og opnå en pænere hud.

Næse før og efter behandling med Radiesse

Før-efter behandling af næse med Radiesse: resultatet er en lige og symmetrisk næse

Hvad består Radiesse af?

Radiesse består af 30% sterile, helt små og fine mikrosfærer af calciumhydroxylapatit i en steril, vandbaseret gel. Desuden består det af 70% cellulosebaseret gel med vand og glycerin.

Radiesse er blevet grundigt testet og godkendt

Virkningen af Radiesse er dokumenteret i flere videnskabelige studier. Radiesse har været CE-certificeret (europæisk standard for produktionssikkerhed) siden 2004. Radiesse er godkendt af de amerikanske myndigheder.

Hage og mundomgivelser, før/efter behandling med Radiesse

Før-efterbehandling af furer i nedre ansigt med Radiesse

Hvor længe holder effekten af en behandling med Radiesse?

Radiesse giver et langvarigt resultat uden at være permanent. Radiesse forsvinder helt ud af kroppen med tiden. Virkningen af en injektion med Radiesse varer for de fleste i ca. 12 måneder.

Hvornår kan Radiesse anvendes med fordel?

Radiesse er især en effektiv behandlingskur mod moderate, dybe og kraftige rynker i de nasolabiale furer (fra næsen til mundvigene), til marionetlinjer (fra mundvigene og ned mod hagen) og til folder på hagen.

Radiesse anbefales IKKE til små og overfladiske rynker ved øjnene, omkring munden. Radiesse anbefales heller ikke til læbeforstørrelse eller til moderate, dybe og kraftige rynker i glabella linjer (området mellem øjenbrynene).

Oversigt over Radiesse behandlingsområder

Radiesse oplagte behandlingsområder

Hvad gør Radiesse unik som behandling?

Radiesse kan bedst beskrives som en "stimulator" og ”voluminizer”, idet behandlingen udglatter rynker og folder og lader huden genvinde volumen og spændstighed, den har mistet med årene. Radiesse er derfor hverken en traditionel ”filler” eller et implantat.

Hvad er effekten af en Radiesse behandling?

Effekten af behandlingen kan både ses umiddelbart efter behandlingen og stiger gradvist og giver et smukt og naturligt udseende. Efter behandlingen vil du have glæde af resultatet i ca. 12 måneder, hvorefter du kan vælge at fortsætte behandlingen.

Er Radiesse den rette behandling for mig?

Afhængig af dine forudsætninger og dine ønsker vil speciallæge i hudsygdomme Erik René Obitz kunne vurdere, om Radiesse er den rette behandling for dig.

DermoCosmetik klinikken i København, komposition af 7 billeder

DermoCosmetic klinikken i København. Du finder os også i Virum.

Potentielle bivirkninger ved behandling med Radiesse

Et par dage efter indsprøjtningen kan der være let rødme samt ømhed i området og af og til blå mærker ved stikstederne. Disse svinder i løbet af cirka en uge. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes.

Birgit siger om Radiesse behandling:

Birgit siger om Radiesse behandling:

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået behandlinger med Botox / Vistabel og med Radiesse. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger.

Birgit Aaby