Pigmentpletter

Kvindeansigt

Pigmentpletter

Generet af pigmentforandringer? Mørke skjolde? Leverpletter eller graviditetspletter?

Pigmentpletter i ansigtet, på brystpartiet og på hænderne skyldes hovedsagelig sol, hormonpåvirkninger og aldring af huden. Pletterne kan fjernes, men det må forventes, at de kan vende tilbage efter en periode hvorefter man kan genbehandle dem.

Behandling af pigmentpletter på øvre brystparti, før og efter

Før-efter behandling af pigmentpletter på decollete (øvre brystparti)

Har du pigment-, leverpletter eller graviditetspletter, så kræver Sundhedstyrelsen at disse udelukkende behandles af hudlæger. Solskader i form af misfarvninger i huden (”grumset” hud), karsprængninger og milde rynker må til gengæld godt behandles af sygeplejersker, som er registrerede hertil hos Sundhedsstyrelsen.

Vi hjælper selvfølgelig med at vurdere, hvilken form for pigmentforandring du har i huden. Er der tale om pigmentpletter, kan du få dem fjernet hos en af vores dygtige hudlæger i København, Virum eller Aalborg. tager vi os af dine pigmentforandringer i huden.

Hos DermoCosmetic fjerner voreshudlæger dine pigment-, leverpletter eller graviditetspletter med den effektive IPL metode (Intens Pulseret Lys). Ved behandling med IPL opsuges lyset af det farvede pigment i pigmentpletterne. Når lyset opsuges, omdannes det til varme, og pigmentcellerne destrueres. IPL apparatet har indbygget køling, der reducerer eventuelle gener ved behandlingen.

Behandling af pigment i ansigt med IPL, før og efter

Før-efter behandling af pigment i ansigt med IPL

Vi anvender udelukkende højkvalitets IPL apparater fra Cynosure og fra InMode.

Sundhedsstyrelsen har besluttet, at behandling med IPL kan udføres direkte ifm. første fremmøde (konsultation). I de fleste tilfælde anbefaler vi dette, idet der ofte kun skal et par behandlinger til, for at pigmenpletterne forsvinder.

Efter IPL behandlingen vil der være rødme og evt. stedvis misfarvning. Du kan også opleve, at der vil være varierende grader af hævelse. Disse gener forsvinder i løbet af få dage til en uge.

Efter behandlingen ses en let mørkfarvning af pigmentskjoldene, som bliver stærkere i løbet af nogle timer som udtryk for virkning af behandlingen. Efter 1-2 dage vandrer mørkfarvningen op til overfladen og skaller af efter 5 til 10 dage.

I de fleste tilfælde før- og efterbehandles vi din hud med en creme, som dæmper produktionen af pigment.

Kontakt os allerede i dag på telefon 31 21 64 24 og bestil tid til konsultation og behandling i København, Virum eller Aalborg.

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

For at optimere dit behandlingsresultat, anbefaler vi altid, at du avnvender virksomme cremer, som går ind og understøtter effekten af din behandling.

Har du fået en laser-behandling, anvender vi følgende produkter:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
  • Epidermal Repair (dag): Plejende creme der virker intenst beroligende og reducerer rødme
  • Mineral Radiance (solbeskyttelse): Mineralsk solcreme til alle hudtyper, der fremmer hudens naturlige tone
  • Phyto Corrective Masque (nat): Fugtgivende maske der virker intenst beroligende og sænker hudtemperaturen

Produkterne kan købes i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.