Peelinger og Dermaroller

Kvindeansigt

Peelinger og Dermaroller

Enkle og effektive metoder til hudforyngelse og forbedret hudstruktur

Peelinger og Dermaroller behandlinger har det til fælles, at de begge er enkle og effektive metoder til at skabe en yngre og friskere hud med reducerede ar, færre linjer i huden og en forbedret hudstruktur til følge.

Peelinger kan reducere uregelmæssigheder i pigmentet i huden og øge dannelsen af de elastiske fibre i læderhuden. Peelinger stimulerer dannelsen af ny hud og grundsubstansen i huden, som binder væsken i huden. Såvel hud med akne, Rosacea, ar efter akne og fine rynker kan behandles med peelinger.

I DermoCosmetic i København og i Virum tilbyder vi de mest effektive og sikre typer af peelinger. Både overfladiske, middeldybe og de mere kraftigt virkende peelinger. Overfladiske akne ar behandles effektivt i en kombination mellem potente hudplejeprodukter fra NeoStrata og NeoStrata peeling med akne booster.

Dermaroller hører til behandlingstypen: Microneedling. Dermarollerens nåle køres over huden og dette laver en kontrolleret skade I huden. Ved en Dermaroller behandling sker der en stimulering af hudens cellefornyelse, ny kollagen dannes og hudens elasticitet forbedres.

Dermaroller behandlingen udføres i DermoCosmetic i København. Vi anvender både den originale Dermaroller og e-dermapen, som er ISO og CE certificeret.

Sigrid siger om behandling med peeling:

Sigrid siger om behandling med peeling:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at laser behandling og peelinger kunne hjælpe med både at reducere ar og urenheder, var jeg meget positiv med at komme igang. I en alder af 29 år har jeg endelig fået den hud/det ansigt, som jeg er tilfreds med, når jeg ser mit eget spejlbillede.

Sigrid Haugaard


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer