DermoCosmetic er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Kvindeansigt

DermoCosmetic er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

DermoCosmetic er som klinikker og som behandlere registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Private behandlingssteder må efter lovgivningen kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Lovgivningen dækker her kosmetiske behandlinger med fillere og laser, Botox / Vistabel, peelinger og scleroserende indsprøjtninger. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Som kunde vil du opleve, at nogle typer af behandling kræver 48 timers / 1 uges betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Inspektionsbesøg og tilsynsrapporter

DermoCosmetic Virum havde tilsyn i juni 2013 og i København i februar 2016. Styrelsen for Patientsikkerhed har som resultat af begge inspektionsbesøg fundet, at alle målepunkter var opfyldte ved besøgene.

Se den seneste tilsynsrapport for kosmetiske behandlinger i DermoCosmetic København (PDF, 1 MB).

Styrelsen for Patientsikkerhed er opmærksomme på, at de pt. har tekniske problemer på deres hjemmeside. Det fremgår fejlagtigt, at DermoCosmetic ikke har haft tilsyn på klinikken i København. Tilsynet er gennemført, se tilsynsrapport udarbejdet af Styrelsen for Patientsikkerhed ovenfor.

Eksempler på brådne kar i branchen

Der er desværre flere eksempler på brådne kar i branchen, der gerne tilsidesætter din sundhed og sikkerhed ved ikke at følge Styrelsen for Patientsikkerheds regler. Bl.a. ved at behandle uden betænkningstid og lokke med lave priser, uden at være registreret til at måtte behandle med f.eks. Botox / Vistabel.

Vi kan kun opfordre dig til at blive behandlet på en klinik, du har fuld tillid til og som ikke tilsidesætter lovgivningen.

Sundhedsstyrelsens website kan du hente information om registrering af kosmetiske klinikker. Du kan se, om klinikken og den enkelte behandler er registreret eller ej. Er vedkommende ikke registreret, løber du en stor risiko ved at lade dig behandle hos vedkommende.

Du kan også se, om der er læger eller sygeplejersker på klinikker, som er under skærpet tilsyn hos Styrelsen for Patientsikkerhed, for ikke at leve op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til sikkerhed i patientbehandlingen.