Priser for Sculptra og Radiesse behandlinger

Kvindeansigt

Priser for Sculptra og Radiesse behandlinger

Priser for Sculptra til større områder i ansigtet og på kroppen. Radiesse anvendes til rynkebehandling af mindre områder i ansigtet og på hænderne. Priser afhænger af området, der skal behandles, og dine individuelle behov.

Sculptra anvendes til behandling af større områder i ansigtet / hele ansigtet. Hele ansigtet behandles og der er tale om rynkebehandling, volumenbehandling og større ansigtsløftning uden brug af kniv. Sculptra anvendes og på kroppen, til skulpturering og volumenbehandling, primært til bagdel ("Brazilian Sculptra Butt_lift"), desuden til strækmærker og cellulitis. Læs mere om Sculptra behandlinger.

Radiesse anvendes til behandling af mindre områder i ansigtet / på hænderne. Udvalgte dele af ansigtet behandles og der er tale om rynkebehandling, volumenbehandling og fokuseret ansigtsløftning uden brug af kniv. Læs mere om Radiesse behandlinger.

Sculptra og Radiesse Pris Bemærkninger
Sculptra ansigt Fra 5.000 kr. - 25.000 kr. En lille til tre større behandlinger. Sculptra anvendes til behandling af større områder i ansigtet / hele ansigtet samt på krop.
Sculptra butt-lift 38.000 kr. Behandlinger over 3 gange, 38.000 kr. Betaling kan opdeles over 3 gange, 1. behandling: 16.000 kr., 2. behandling: 13.000 kr., 3. behandling: 9.000 kr.
Sculptra krop Fra 5.000 kr. - 15.000 kr. Til områder såsom "mormorarme", cellulitis ("appelsinhud"), rynker ved knæ og decolleté, hipdips, etc.
Radiesse 1,5 ml: 6.600 kr. Radiesse anvendes til behandling af mindre områder i ansigtet / på hænderne.