Priser for semi-permanente filler behandlinger

Kvindeansigt

Priser for semi-permanente filler behandlinger

Priser for Sculptra til større områder i ansigtet og på kroppen. Radiesse anvendes til rynkebehandling af mindre områder i ansigtet og på hænderne. Priser afhænger af området, der skal behandles, og dine individuelle behov.

Sculptra anvendes til behandling af større områder i ansigtet / hele ansigtet. Hele ansigtet behandles og der er tale om rynkebehandling, volumenbehandling og større ansigtsløftning uden brug af kniv. Sculptra anvendes og på kroppen, til skulpturering og volumenbehandling, primært til bagdel ("Sculptra Butt-lift"), desuden til strækmærker og cellulitis. Læs mere om Sculptra behandlinger.

Radiesse anvendes til behandling af mindre områder i ansigtet / på hænderne. Udvalgte dele af ansigtet behandles og der er tale om rynkebehandling, volumenbehandling og fokuseret ansigtsløftning uden brug af kniv. Læs mere om Radiesse behandlinger.

HArmonyCa er den nyeste hybrid-filler på markedet.Behandlingen hjælper med at opbygge huden, hvilket resulterer i et øjeblikkeligt forfrisket look. Læs mere om behandling med HArmonyCa.

Sculptra Pris Bemærkninger
Sculptra ansigt Fra 5.000 kr. - 25.000 kr. En lille til tre større behandlinger. Sculptra anvendes til behandling af større områder i ansigtet / hele ansigtet samt på krop.
Sculptra butt-lift 20.000-38.000 kr. Behandlingen foregår over 2-3 gange med ca. 8 uger i mellem. Der startes med minimum 3 ampuller per gang. Antallet af ampuller er afhængigt af mål og ønsker. Der betales per gang for antallet af ampuller der lægges (kan variere per gang).
Sculptra krop Fra 5.000 kr. - 15.000 kr. Til områder med cellulitis ("appelsinhud") og decolleté, hipdips, etc.
Sculptra arme Fra 5.000 kr. Til områder såsom "mormorarme"
Sculptra knæ Fra 5.000 kr. Til manglende fylde og rynker ved knæ
Radiesse Pris Bemærkninger
Radiesse 1,5 ml: 6.600 kr. Radiesse anvendes til behandling af mindre områder i ansigtet / på hænderne.
HArmonyCa - den nyeste hybrid-filler Pris Bemærkninger
Kæbelinje og løft af ansigtet 8.000 kr. Pr. behandling