Priser for CoolTech fedtfrysning

Kvindeansigt

Priser for CoolTech fedtfrysning

Opnå op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt med en CoolTech fedtfrysning behandling. Behandlingen fjerner fedt i flere forskellige områder af kroppen, tager ca. 1 time, hvis du har valgt 1 behandling. Behandlingen kræver ikke bedøvelse og resultatet er permanent.

Behandlingen med CoolTech fedtfrysning er designet til at ændre og forme kroppens udseende og kaldes ofte BodySculpting eller CoolSculpting. Helt specifik kaldes metoden for kryolipolyse. Det er den nyeste teknologi indenfor fedtreduktion med så overbevisende resultater, at man sammenligner effekten med et operativt indgreb.

Benyt dig af vores super priser! DermoCosmetic har nogle af markedets billigste priser på højkvalitets fedtfrysning med Cooltech. Du betaler kun 7.000 kr. pr. behandlingsområde.

Hvis du ønsker behandling af 3 områder, og betaler for alle behandlinger ifm. din første behandling, opnår du en yderligere rabat på 50% på din sidste behandling. Prisen i alt er da 17.500 kr. Er du Club Loyal kunde, opnår du yderligere rabat.

CoolTech fedtfrysning Kampagne Pris Bemærkninger
Konsultation og kontrol Gratis F.eks. mave, flanker, inderlår, yderlår, mormorarme og bh-delle.
1 behandling 7.000 kr.
3 behandlinger 17.500 kr.