Priser for CoolTech fedtfrysning

Kvindeansigt

Priser for CoolTech fedtfrysning

Opnå op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt med en CoolTech fedtfrysning behandling. Behandlingen fjerner fedt i flere forskellige områder af kroppen, tager ca. 1 time, hvis du har valgt 1 behandling. Behandlingen kræver ikke bedøvelse og resultatet er permanent.

Behandlingen med CoolTech fedtfrysning er designet til at ændre og forme kroppens udseende og kaldes ofte BodySculpting eller CoolSculpting. Helt specifik kaldes metoden for kryolipolyse. Det er den nyeste teknologi indenfor fedtreduktion med så overbevisende resultater, at man sammenligner effekten med et operativt indgreb.

Benyt dig af vores super priser! DermoCosmetic har markedets billigste priser på højkvalitets fedtfrysning med Cooltech. Du betaler kun 3.500 kr. pr. behandlingsområde.

Hvis du ønsker behandling af 3 områder og betaler for alle behandlinger ifm. din første behandling, opnår du en yderligere rabat på 50% på din sidste behandling. Prisen i alt er da 8.750 kr. Er du Club Loyal kunde, opnår du yderligere rabat. Normalprisen for behandling af 1 område i andre klinikker er 4.000 - 8.000 kr.

CoolTech fedtfrysning Pris Bemærkninger
Konsultation og kontrol Gratis F.eks. mave, flanker, inderlår, yderlår, mormorarme og bh-delle.
1 behandling 3.500 kr.
3 behandlinger 8.750 kr. (du sparer 1.750 kr.)

MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer