Priser for tatoveringsfjernelse - fra 675 kr.

Kvindeansigt

Priser for tatoveringsfjernelse - fra 675 kr.

Tatoveringsfjernelse hos DermoCosmetic er med det nyeste og mest effektive laserudstyr i verden, kaldet Discovery Pico. Laseren har dobbelt så stor energi som eksisterende Pico lasere, en dybere penetrering i huden og den giver markant færre risici og gener.

OBS! Denne behandling udføres kun i Aalborg og København.

Spar penge ved behandling af flere tatoveringer på én gang. Du betaler kun for det samlede areal af dine tatoveringer, hvilket sparer dig en del penge.

Tatoveringsfjernelse Priser Bemærkninger
Areal 2 - 3 cm² 675 kr.
F.eks. 3 cm x 1 cm
Areal findes ved at tage bredden af tatoveringen i cm og gange med højden, se eksempler nedenfor.

Priserne er pr. behandling.

Der skal typisk ca. 8 - 12 behandlinger til for at fjerne tatoveringen effektivt.
Nogle kan nøjes med færre behandlinger, mens andre har brug for flere behandlinger.

Ingen ekstra pris for behandling af flere farver.
Areal 3 - 7 cm² 875 kr.
F.eks. 7 cm x 1 cm
Areal 7 - 20 cm² 975 kr.
F.eks. 10 cm x 2 cm
Areal 20 - 50 cm² 1.300 kr.
F.eks. 10 cm x 5 cm
Areal 50 - 100 cm2 1.600 kr.
Permanent makeup øjenbryn 675 kr.
Strålingsmærker 1-4 prikker (fra kræftbehandling) 200 kr.
Større arealer Særlig attraktive priser på større behandlinger, kræver konsultation
Flere tatoveringer på én gang Pris fastsættes ved gratis konsultation. Du betaler kun for det samlede areal af dine tatoveringer, hvilket sparer dig en del penge.

Hvordan findes størrelsen af min tatovering?

Du kan selv måle størrelsen på din tatovering, for at vurdere hvad prisen pr. behandling vil være. I forbindelse med dit første besøg hos DermoCosmetic, vil vi måle den op og du får en pris inden vi går i gang med at behandle dig.

Det er tatoveringens areal der afgører prisen. Vi måler tatoveringens bredde og højde, og arealet er så bredde x højde. F.eks. vil en tatovering der er 6 cm bred og 1 cm høj, have et areal på 6 x 1 = 6 cm². I pristabellen ovenfor kan du se at prisen er 950 kr. pr. behandling for en tatovering af denne størrelse. Se flere eksempler nedenfor:

Tatovering, eksempel på udregning af areal af mellemstor tatovering

Eksempel på fastsættelse af arealet af en mellemstor tatovering: Bredden er 7 cm, højden er 6,5 cm. Det giver et areal på 7 x 6,5 = 45,5 cm². Prisen findes i tabellen som 1.200 kr. pr. behandling.

Tatovering, eksempel på udregning af areal af lille tatovering

Eksempel på fastsættelse af arealet af en lille tatovering: Bredden er 3,5 cm, højden er 2 cm. Det giver et areal på 3,5 x 2 = 7 cm². Prisen findes i tabellen som 850 kr. pr. behandling.

Del behandlingen og betalingen op for større tatoveringer

Vi tilbyder kke kun den højeste kvalitet i tatoveringsfjernelse med resultat på kortest mulige tid. Vores priser er også fornuftige for dig, selv om du har store eller flere tatoveringer, du vil af med. Store og flere tatoveringer kan være uoverskuelige at få fjernet. For det første kræver det tid ifm. hver behandling, tålmodighed for at opnå det færdige resultat og en del penge.

Hos os har du mulighed for at dele behandlingen af en større tatovering / et større område op, så du i stedet for at få behandlet hele området ved hver behandling kun får behandlet halvdelen. Vel at mærke uden at det bliver dyrere for dig. Du betaler nemlig kun for behandling af totalarealet.

Du er velkommen til en gratis konsultation. Ring allerede i dag på 31 21 64 24.

OBS! Denne behandling udføres kun i Aalborg og København