Sculptra ansigtløft uden kirurgi

Kvindeansigt

Sculptra ansigtløft uden kirurgi

Sculptra revitaliserer og stimulerer hudens kollagen og opbygger huden indefra

Sculptra er en særdeles effektiv injektionsbehandling. Det er en semi-permanent stimulator. Du vil gradvis opleve at dit ansigt genvinder struktur, volumen, glathed og spændstighed. Rynker, furer og linier reduceres markant, og du får et yngre og naturligt smukt udseende. Der foretages med andre ord en ansigtsløftning uden brug af kniv og skulpturering af ansigtet.

Sculptra består af mælkesyre, som også produceres i vores egen krop. Mælkesyren i Sculptra injiceres i huden, og hjælper til at stimulere og danne nyt bindevæv, så huden fremstår mere fast og spændstig.

Få ansigtsløftning og reduceret rynker og furer med Sculptra behandlingsmetoden

Ved at stimulere din huds naturlige produktion af kollagen, genvinder din hud gradvist sin fylde, glathed og vitalitet. Behandlingen med Sculptra giver ikke en kunstig erstatning af den tabte volumen, men reaktiverer derimod din hud og giver dit ansigt et naturligt, smukt udseende.

Kvindeansigt før, under og efter behandling

Foryngelse ved hjælp af genopretning af volumen i ansigtet med Sculptra før-og-efter

Hvad er Sculptra?

Sculptra er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i din organisme. Poly-L-mælkesyren i Sculptra har været anvendt i kirurgien i mere end 25 år, og siden 1999 er mange hundrede tusinde patienter blevet behandlet med Sculptra.

Efter nogle måneder efter behandlingen øges det naturlige niveau af kollagen, således at huden genvinder sin glathed og spændstighed.

Sculptra er 100 % biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen aftager i løbet af nogle år. På grund af Sculptras naturlige egenskaber er allergisk testning ikke nødvendig. Sculptra nedbrydes til kuldioxid og vand.

Opnå en naturlig reaktivering af din hud
Som et resultat af den naturlige ældningsproces mister huden med tiden sit glatte og ungdommelige udseende, linjer og rynker opstår fordi huden bliver tyndere og løsere. Når huden mister sin spændstighed og naturlige volumen, kommer vi til at se ældre ud.

Med Sculptra kan denne proces vendes.

Hvornår kan Sculptra anvendes med fordel?
Sculptra anvendes til at stimulere og opbygge huden indefra. Metoden er især god til dybe ar og dybe rynker samt: Folder omkring næse og mund, rynker og linjer ved mund, på kinder og ved hage. Indsunkne og slappe kinder.

Sculptra kan med fordel anvendes til kvinder over 50 år. I flere tilfælde er Sculptra dog en oplagt behandlingsform for mange under 50 år.

Ansigtsprofil før/efter behandling med Sculptra

Før-efter behandling med Sculptra. Samme model som billede ovenfor.

Hvad gør Sculptra unik som behandling?
Sculptra kan bedst beskrives som en "stimulator" og ”voluminizer”, idet behandlingen udglatter rynker og folder og lader huden genvinde volumen og spændstighed, den har mistet med årene. Sculptra er derfor hverken en traditionel ”filler” eller et implantat.

Hvad er effekten af en Sculptra behandling?
Effekten af behandlingen virker gradvist og giver et smukt og naturligt udseende. De første synlige resultater kan normalt konstateres efter ca. 6 uger. Normalt kræves 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Efter behandlingen vil du have glæde af resultatet i op til 2-4 år, hvorefter du kan vælge at fortsætte behandlingen.

Er Sculptra den rette behandling for mig?
Afhængig af dine forudsætninger og dine ønsker vil speciallæge i hudsygdomme Erik René Obitz kunne vurdere, om Sculptra er den rette behandling for dig. Kort fortalt er Sculptra ideel for alle, der ønsker at igangsætte en foryngelse af hudens naturlige opbygning.

Underansigt, før/efter behandling med Sculptra

Før-efter rynkebehandling og volumenopbygning med Sculptra

Gør en Sculptra behandling ondt?
Behandlingen opleves meget forskellige fra person til person. Som ved alle andre injektioner vil du kunne opleve en vis ømhed. Du vil muligvis opleve en sviende fornemmelse ved injektionsstedet. Efter behandlingen kan du opleve at huden er hævet og du kan få blå mærker.

Er der risiko for bivirkninger af en Sculptra behandling?

Sculptra udføres kun af specialtrænede speciallæger, og derfor vil eventuelle bivirkninger være ganske få. De mest almindelige bivirkninger er injektionsrelaterede, dvs. du vil måske opleve ømhed, rødme og hævelse og blå mærker omkring injektionsstedet. Det vil normalt aftage efter 2-6 dage.

Mere sjældent kan der opstå små buler under huden i det behandlede område. Disse buler er meget sjældent synlige, men du vil kunne føle dem hvis du mærker med fingrene. Bulerne kan masseres væk og forsvinder ofte af sig selv.

Behandlingen må kun udføres af læger som er registrerede hos Sundhedsstyrelsen til at udføre netop denne behandling og og som har gennemgået specialtræning i behandling med Sculptra.

Ansigtsbehandling før/efter behandling med Sculptra

Før-efter behandling med Sculptra: markant ansigtsforyngelse. Rynker udglatter og ansigt løftet uden kirurgi.

Bliv behandlet hos den mest erfarne Sculptra behandlere i Danmark

I DermoCosmetic behandles du af speciallæge, dr. med Erik René Obitz, der tidligere har været uddannelses ansvarlig for Sculptra behandlinger i Danmark. Vi tilbyder behandllinger med Sculptra i vores klinikker i København, Virum og i Aalborg.

Du er garanteret en behandling af en særdeles trænet speciallæge, som har været med som en af de første Sculptra behandlere i Danmark. Erik René Obitz har gennemført i hundredvis af Sculptra behandlinger og har specialiseret sig i at behandle bivirkninger opstået i forbindelse med Sculptra behandlinger.

Yderligere information om Sculptra metoden kan findes på Sculptras website.