HArmonyCa er den nyeste form for hybrid fillers, hvor man kombinerer biostimulator med filler.

Velkommen til fremtiden indenfor hybrid fillers. HArmonyCa er den nyeste form for biostimulator, som både giver den løftende effekt fra filler kombineret med den opstrømmende effekt fra biostimulatoren. HArmonyCa er perfekt til dig, som begyndt at se tegn på aldring af huden. Behandlingen er nemlig med til at stimulere dit eget kollagen og er velegnet til at bygge volumen og spændstighed.

Hvad er HArmonyCa?

HArmonyCa består af både hyaluronsyre og calcium hydroxyapatit, som er en unik kombination af aktive ingredienser. Den kombinerer fordelene ved de traditionelle HA-fyldstoffer (øjeblikkelig, synlig løft) med CaHA-sfærer (langtidsløftning gennem kollagensyntese). Denne unikke blanding af ingredienser hjælper med at ombygge huden, hvilket resulterer i et øjeblikkeligt forfrisket look.

De vigtigste forskelle mellem HArmonyCa og almindelig filler er følgende:

  • HArmonyCa har en langvarig effekt på kvaliteten af denne hud ved at forbedre dens struktur ud over HA-komponentens levetid
  • Ofte er en behandling nok, hvor almindelige filler skal gentages indenfor 6-9 mdr. i samme område
  • HArmonyCa har sin styrke ved at kombinere et markant lyft med volume
  • Ved behandling med HArmonyCa, bruges altid pixel og lægges på siden af ansiget da formålet er et ansigtslyft og profilering af kæbelinjen

Hvilke resultater kan du forvente?

Resultatet er glattere hud med færre rynker eller dynamiske linjer på siderne af ansigtet. De nye kollagenfibre kan være til stede allerede en uge efter behandlingen, dog ser man først det endelig resultat efter ca. en måned.

Betydelige forbedringer er blevet påvist med HArmonyCa i et klinisk studie.

Før behandling

Du skal som det første ind til en gratis konsultation hos vores læge Dr. Erik Obitz. Her vil i komme til at tale om HArmonyCa og om den passer til dig, og om du vil have gavn af den. Her vil Dr. Erik Obitz også fortælle mere om behandlingsforløbet, samt gennemgå eventuelle spørgsmål du måtte have.

Der skal som minimum gå en uge fra konsultation til behandling, som anses for betænkningstid.

HArmonyCa er til dig med en betydelig mængde rynker, hvor huden har har brug for et løft især i nedre ansigt og ved kæbelinjen. HArmonyCa kan kun målrette og behandle det laterale aspekt af ansigtet, ikke læberne eller halsen. Produktet indeholder Lidocain, som straks bedøver behandlingsområdet og gør proceduren mere behagelig.

Behandlingsforløb

Efter de første billeder er taget til din journal, vil huden blive grundigt renset, og injektionspunkterne markeret. Bedøvende creme er ikke nødvendig da der er bedøvelse i produktet. Behandlingen kommer med minimalt ubehag og er nem at håndtere.

HArmonyCa injiceres i den laterale del af ansigtet på en overfladisk (subdermal) måde. På grund af dens dobbeltvirkning giver HA (Hyaluronsyre) komponenten en øjeblikkelig løfteeffekt, mens CaHA (Calcium Hydroxyapatite) sfærerne udløser kontinuerlig kollagen stimulering gennem aktiverende fibroblaster. Som følge heraf kan nye kollagenfibre være til stede allerede en uge efter behandlingen.

Efter behandling

Umiddelbart efter behandlingen vil huden igen blive renset blidt og masseret for at udglatte CaHA-kuglerne jævnt.

Blå mærker på injektionsstedet er højst usandsynligt, men det kan ske. Almindeligvis forekommende minimale bivirkninger (rødme, hævelse, smerte, ømhed og kløe) er håndterbare og selvbegrænsende.

Efter behandlingen skal du ikke røre ved injektionspunkterne for at undgå infektion. Motion og sauna bør undgås på dagen, og indtagelse af alkohol frarådes.