DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg

Kvindeansigt

DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg

Vi er så spændte på at åbne dørene for den nyeste generation af DermoCosmetic klinikker. Efter mere end 15 år i branchen, de sidste 8 år i København, er tiden nu kommet til at vi kommer til Jylland!

Med åbningen af DermoCosmetic i Aalborg kommer Danmarks største udvalg af højkvalitets kosmetiske behandlinger for første gang til Nordjylland. Vi trækker på mere end 15 års ekspert erfaring fra København og Nordsjælland, og samtidig er vi en lokalforankret klinik, da vores klinikchef er fra Aalborg.

Aalborg er valgt som vores første jyske klinik, fordi byen er i en rivende, spændende udvikling og fordi vi synes at Nordjyderne også skal have mulighed for alle de behandlinger, vi tilbyder i København og Nordsjælland.

Klinikfacade - DermoCosmetic Aalborg

Klinikken i Aalborg, Møllegade 10

Nye og populære kosmetiske behandlinger fra USA

I Aalborg går vi ikke ned på ambitionerne med at være den kosmetiske hudlægeklinik i Danmark, der tilbyder det største udvalg af behandlinger. DermoCosmetic Aalborg bliver en 3-i-1 klinik, der både tilbyder tatoveringsfjernelse, injektionsbehandlinger og ikke permanente fillere og laserbehandlinger.

Og ikke nok med det! I Aalborg lancerer vi nye og banebrydende behandlinger fra USA, der er veldokumenterede og meget populære. Disse bliver meget snart annonceret på dermocosmetic.dk samt på Facebook og Instagram.

Tatoveringsfjernelse med markedets stærkeste Pico laser og CO2 laser kommer til Aalborg

DermoCosmetic bliver den eneste klinik i Nordjylland, der tilbyder kosmetiske CO2 laserbehandlinger, og vi er de første, der i Nordjylland tilbyder den nyeste generation af markedets mest effektive og sikre tatoveringsfjernelses behandlinger med Discovery Pico laser.

Vores dygtige behandlere i Aalborg garanter høj kvalitet , tryghed og sublim kundeservice

Høj kvalitet, tryghed og sublim service er altafgørende for tilfredsheden som kunde. Derfor er vi stolte af at have ansat to super dygtige kosmetiske sygeplejersker i Aalborg klinikken: Helene Lindhardt og Ann Schmidt Holleufer.

Helene Lindhardt er chef for klinikken i Aalborg og kosmetisk sygeplejerske. Hun har før ejet egen klinik i Nordjylland (Klinik Lindhardt). Helene har foruden en baggrund som kosmetisk sygeplejerske, også været ansat i Forsvaret og er tidligere konkurrencerytter.

Ann Schmidt Holleufer er kosmetisk sygeplejerske. Ann har en baggrund som kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser i Aarhus. Ved siden af jobbet hos DermoCosmetic, er Ann en særdeles erfaren intensiv sygeplejerske.

I klinikken vil man også møde hudlæge Erik René Obitz, som er en af de absolut ledende hudlæger indenfor kosmetiske behandlinger i Danmark. Vi løfter også snart sløret for andre erfarne behandlere, der kommer til at tegne det dygtige team hos DermoCosmetic Aalborg.

Helene Lindhardt

Helene Lindhardt - kosmetisk sygeplejerske

Ann Holleufer

Ann Holleufer - kosmetisk sygeplejerske

Erik Obitz

Erik Obitz - speciallæge i Dermatologi

Kom til spændende åbningsreception

DermoCosmetic Aalborg befinder sig i de smukkeste omgivelser midt i byen på eksklusive Møllegade, der ligger lige op til hovedstrøget. Vi markerer åbningen med reception den 7. marts kl. 12.00-14.00, hvor vi glæder os til at møde Aalborg!

Der vil i forbindelse med receptionen være spændende tilbud og konkurrencer og at vinde gratis behandlinger. Vi glæder os så meget, til at møde Aalborg!

Kontakt os

Kontakt os på email: info@dermocosmetic.dk eller ring på tlf. 31 21 64 24 for at høre mere om DermoCosmetic og hvad vores behandlinger kan gøre for dig.

Følg os her på Facebook og Instagram.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer