Helene Lindhardt - klinikchef og sygeplejerske

Kvindeansigt

Helene Lindhardt - klinikchef og sygeplejerske

Vi er glade og stolte over at Helene Lindhardt er kommet med i team DermoCosmetic. Helene har en baggrund som kosmetisk sygeplejerske og er trods sin unge alder erfaren indenfor ledelse af klinik og personale.

Helene Lindhardt

Helene Lindhardt, klinikchef og kosmetisk sygeplejerske

"Jeg er 30 år og kommer fra Aalborg, hvor jeg har boet i flere år, inden jeg flyttede til Nibe sammen med min mand og vores 2 børn for få år siden.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har inden da en baggrund fra Forsvaret og har også i mange år været konkurrencerytter. Som sygeplejerske har jeg bl.a. arbejdet på akutmodtagelse.

Inden jeg i januar 2020 startede hos DermoCosmetic, har jeg været ejer af egen kosmetisk klinik, og nu har jeg så taget et stort og spændende skridt videre som chef for Aalborgs største kosmetiske hudlægeklink, DermoCosmetic.

Mit mål er at gøre DermoCosmetic Aalborg til Nordjydernes foretrukne kosmetiske klinik.

At blive en del af en så erfaren klinik som DermoCosmetic, som har eksistereret i mere end 15 år, og som tilbyder det største og mest avancerede udvalg af højkvalitetsbehandlinger, er lige mig!

Og ikke mindst er jeg stolt af at stå i spidsen for at sikre Nordjyderne den højeste kundeservice og de mest fantastiske behandlinger."

Udover den daglige ledelse og udvikling af DermoCosmetic Aalborg vil Helene også konsultere og behandle. Helene er en erfaren Botox og filler behandler og er desuden oplært hos DermoCosmetics hudlæge Erik Obitz i laser og IPL. Helene udfører derfor et væld af forskellige behandlinger, bl.a. med Botox, tatoveringsfjernelse, hudopstramning og fedtreduktion.