Erik Obitz - Dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Kvindeansigt

Erik Obitz - Dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Dr. med Erik Obitz er en af de absolut mest erfarne kosmetiske hudlæger i Danmark. Han træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau i behandling med fillere og med Botox/Azzalure, og udfører både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

Erik Obitz

Dr. med Erik Obitz - speciallæge i Dermatologi

Erik Obitz er grundlægger af DermoCosmetic og en af de første danske dermatologer, der for alvor slog sig ind på udvikling af den kosmetiske dermatologi i Danmark.

Erik er en af de absolut mest erfarne kosmetiske hudlæger i Danmark.

Erik har gennem flere år uddannet sig på akademisk og praktisk niveau indenfor alle aspekter af lægekosmetiske behandlinger og har deltaget i mere end 100 kongresser i ind og udland siden 1987.

Han har senest specialuddannet sig indenfor tatoveringsfjernelse med den nyeste og mest sikre teknologi, Pico lasere, indenfor Belkyra behandling af uønsket fedt under hagen og endeligt indenfor kropsskulpturering med Sculptra ("Brazilian Buttlift") og endelig indenfor hudopstramning med Morpheus8.

Erik er altid på forkant med udviklingen indenfor sit fag. Han er uddannet speciallæge i hudsygdomme i 1998 og har en doktorgrad i medicin fra Københavns Universitet i 1996.

Han har virket som læge i snart 30 år med en lang forskningskarriere i ind- og udland og ansættelser på samtlige universitetshospitaler i Danmark. Han er forfatter til mere end 50 videnskabelige artikler publiceret i lægevidenskabelige bøger.

Erik er medlem af flere lægefaglige bestyrelser og i kosmetisk brancheforening under Dansk Erhverv. Han har en særdeles høj etisk tilgang til sit fag. Interessen for god service og kvalitet og sikkerhed er omdrejningspunktet for alt han beskæftiger sig med. Han er medlem af Lægeetisk Nævn og har siddet i Sundhedsstyrelsens (det nuværende: Styrelsen for Patientsikkerhed) rådgivende råd indenfor kosmetiske behandlinger.

Erik træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau i behandling med fillere og med Botox / Vistabel. Han har været træner i Sculptra behandlinger og er nok den i Danmark, der har udført flest Sculptra behandlinger. Erik er en erfaren underviser, og bruger meget af sin tid i DermoCosmetic på at efteruddanne teamet af behandlere.

I DermoCosmetic møder du Erik, når du kommer til konsultationer, f.eks. forud for din første Botox/Azzalure behandling, kar på ben behandling, CO2 laserbehandling, hudopstramning med Morpheus8 eller kraftig peelingbehandling. Eller hvis du har valgt at blive behandlet med semi-permanente fillere, f.eks. Sculptra.