Ann Schmidt Holleufer - sygeplejerske

Kvindeansigt

Ann Schmidt Holleufer - sygeplejerske

Ann Schmidt Holleufer er specialuddannet som kosmetisk sygeplejerske. Hun er kendt som en meget tillidsvækkende og omsorgsfuld behandler. Hos DermoCosmetic i Aalborg udfører Ann bl.a. behandlinger med Botox / Azzalure, Restylane, Belotero og peelinger.

Ann udfører også IPL og laserbehandlinger, herunder tatoveringsfjernelse og behandlinger målrettet hudopstramning og fedtreduktion.

Ann Holleufer

Ann Schmidt Holleufer - kosmetisk sygeplejerske

Ann er en særdeles erfaren sygeplejerske, der har været med til at starte DermoCosmetic op i Aalborg. Hun har en lang erfaring som sygeplejerske, siden hun blev færdiguddannet i 1997. Anne er sønderjyde, men har i de sidste mange år boet i Randers.

Efter mange år som sygeplejerske på intensiv afdelingen på Randers Regionshospital, og de senere år også med et bijob som kosmetisk sygeplejerske, har Ann nu valgt at satse mest på jobbet som kosmetisk sygeplejerske.

Du vil altid møde Ann med et smil på læben. Hun er kendt som en særdeles imødekommende og tillidsvækkende person.

"Jeg har altid haft en stor interesse for æstetiske behandlinger, og jeg brænder for at give en sublim og tryg kundeservice, det er jo alfa omega for kosmetiske kunder. Jeg vil gerne være med til at opfylde kundernes drømme", siger Ann.

Ann er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillere og Botox/Azzalure, laser og IPL behandlinger (fjernelse af kar, milde rynker og permanent hårfjernelse).

Hun er desuden specialuddannet hos DermoCosmetic i hudopstramning, reduktion af cellulities (appelsinhud) og i kropskonturering (fedtreduktion) med Morpheus8, Forma og BodyFX og MiniFX.

Ann har stor erfering med at fjerne tatoveringer med Discovery Pico laser, udføre Retinol peelinger og Fire & Ice ansigtsbehandlinger.