TCA cross behandlingsmetode til dybe ar

Kvindeansigt

TCA cross behandlingsmetode til dybe ar

Ar der egner sig til TCA cross behandling er f.eks. dybe akne ar eller ar og huller i huden efter piercing. Akne ar af typen ”icepick scars” (issyl akne ar) er særligt velegnede til at behandle med TCA cross metoden.

TCA cross er en særdeles effektiv metode til at behandle dybe ar i huden, som ellers er svære at behandle med andre metoder.

TCA cross anvendes lokalt på mindre områder af huden og kan komineres med andre behandlingsmetoder såsom subcision eller dermapen. Efterfølgende, når disse dybe ar har ”hævet sig” til niveau med de mindre dybe omkringliggende ar, kan en behandling med laser være velegnet.

Du kan blive behandlet samme dag, som du bliver konsulteret.

Hvad er effekten af TCA cross behandling?

TCA cross virker ved en lokal ætsning i et velafgrænset område af huden. Bindevævsceller (fibroblaster) i underhuden stimuleres til at producere nyt bindevæv, der får arrets bund til at hæve sig og arret til at udjævne sig. På den vis reorganiseres arvævet og der skal en øgning af bindevæv, en volumenvækst, øget elasticitet og kollagendannelse i huden.

Allerede efter få uger kan det første resultatet ses. Du skal forvente at skulle have gentaget behandlingen efter 2-4 uger. For at nå det endelige resultat skal behandlingen udføres i alt op til 3-4 gange for at arrene har ”hævet sig” til den omkringliggende huds niveau.

Effekten er særdeles overbevisende. I mange tilfælde kan ar udglattes helt efter få behandlinger. Dokumentation fra videnskabelige undersøgelser viser, at der sker en 70-100% reduktion af ar behandlet med TCA cross metoden.

Hvordan en TCA cross behandling foregår

Før selve behandlingen desinficeres arene og der påsmøres en mindre mængde stærk TCA opløsning med en træpind. Behandlingen afsluttes med påføring af en bakteriedræbende salve.

Behandlingen, der tager mellem ca. 10-20 minutter, er ikke decideret smertefuld. Du vil kunne mærke en varm, stikkende fonemmelse i huden, der aftager få minutter efter behandlingen.

Kvalitet og sikkerhed

TCA cross behandling hos DermoCosmetic udføres altid af en erfaren hudlæge. Behandlingen er meget sikker og stort set uden risiko for komplikationer.

Behandlingen efterlader en hvid hinde (“frosting”), der ses efter ca. 10 sekunder. Efterfølgende ses rødme og lille skorpe på det behandlede område. Disse kan dækkes med make-up. Skorpen forsvinder i løbet af en uge. Herefter kan der i det behandlede område være en smule rødme, som forsvinder.

Hudtyper egnet til behandling med TCA cross

TCA cross har den store fordel, at metoden egner sig til behandling af alle hudtyper, også til personer med mørk hud. I sidstnævnte tilfælde skal der forventes 1-2 ekstra behandlinger, da der anvendes en lavere koncentration af TCA ved behandlingerne.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer