Få 30% som ny kunde hos Sandra

Kvindeansigt

Få 30% som ny kunde hos Sandra

Til og med april kører vi et eksklusivt tilbud hos kosmetisk sygeplejerske Sandra for nye kunder, som ønsker behandling med filler, botox eller skinbooster. Du finder hende i København eller Virum klinikkerne.

Injektionsbehandling - behandler og kunde

Behandling med Skinbooster udført af kosmetisk sygeplejerske Sandra.

Sensationelt skønhedstilbud fra Sandra: Få 30% Rabat på eksklusive behandlinger!

Søde Sandra står klar til at give dig hele 30% på både filler, Botox og Skinbooster behandlinger. Herunder de nye Ejal40 og SeventyHyal behandlinger, som er med til at skabe en smuk glød. Tilbuddet gælder for alle nye kunder, som booker sig ind til en af disse behandlinger inden udgangen af april måned.

Husk at disse behandlinger kræver en forudgående konsultation minimum 48 timer før selve behandlingen.

Behandlingerne:

Filler skaber volumen og bruges typisk til at fremhæve features såsom læber, kæbe og hage. Dog er det også populært til at genskabe volumen eller give volumen til steder der aldrig har haft det såsom kinder og kindben.

Botox er et toxin som hjælper ved at minimere mimik. De mest typisk rynker er dem i panden og kan kun forebygges eller udlignes ved hjælp af Botox. Mange ved ikke at Botox også kan hjælpe på andre ting såsom en overlæbe der krøller ind, tandkøssmil, sur mund og nubret hage.

Skinbooster tilfører fugt til huden. Vi plejer at kalde denne behandling for hudpleje indefra. Den giver en sund hud med glød og er specielt god, som man oplever begyndende fine linjer. Den er populær blandt unge, som ønsker at huden ser mere frisk hud.

Hvorfor vælge Sandra?

Sandra er ekspert i at give dig den ønskede glød, der får dig til at stråle indefra og ud. Hendes unikke tilgang til behandlinger efterlader din hud strålende og forfrisket. Hos Sandra handler skønhed ikke kun om nuet, men også om at investere i din fremtidige glans. Hendes forbyggende behandlinger, herunder botox, er skræddersyet til at bevare din ungdommelighed og skønhed.

Med en fantastisk forståelse for æstetik er Sandra din guide til at forfine dine unikke træk. Hendes evne til at skabe harmoni og balance i dine features er det, der adskiller hende som den go-to behandler for unge. Sandra skaber ikke bare behandlinger; hun skaber skønhedseventyr, der er tilpasset til dig. Hendes engagement i at give dig selvtillid og skønhed, der passer til din personlighed, gør hende til den ideelle partner på din skønhedsrejse.

Kontakt os nu for mere information på tlf. 31 21 64 24 eller book din behandling online. Vi ser frem til at hjælpe dig med at stråle endnu mere!

Oplev skønheden ved forandring!