Ar og akne

Kvindeansigt

Ar og akne

Hvordan kan ar og akne behandles? Få svarene her.

Hvordan opstår ar?

Ar opstår, når huden reparerer sine skader. Skader i huden kan f.eks. opstå i forbindelse med en forbrænding, akne eller et kirurgisk indgreb. Vores daglige mimiske bevægelser af muskulaturen i ansigtet resulterer faktisk også i en slags ar dannelse, se rynker og furer.

Ar består af nøjagtigt det samme protein (kollagen) som det væv, det erstatter. Men arvævet har ikke samme kollagenformation, og kvalitet og funktionsevne i huden i det arrede område er ofte lavere.

Hvordan opstår akne?

Akne på grund af betændelse i de små talgkirtler, der omgiver de fine hår i ansigtet og på overkroppen. Akne er en arvelig sygdom. En tidlig indsats mod akne er løsningen og forhindrer ar dannelse. Ubehandlet akne ar forbliver i huden resten af livet.

Når akne ikke behandles, er der stor risiko for at få akne ar.

Hvordan kan akne behandles?

Akne kan behandles. Det kræver en vis tålmodighed, men der findes flere velegnede metoder, afhængig af, hvilken type akne, du har.

Akne ar behandling ansigt før/efter

Før-efter behandling af akne ar på kind og hage med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Hvad sker der når ar ikke behandles?

Nogle ar udglatter sig og blegner efter en skade, mens andre forbliver fortykkede, røde eller mørke, f.eks. keloid akne ar. Ar udvikler sig forskelligt, afhængigt af, hvor arret sidder, genetiske faktorer og alderen.

Strækmærker mave, før og efter behandling

Før-efter behandling af strækmærker med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Restylane kan med fordel anvendes til at udglatte ar efter operation. I billedet nedenfor er der anvendt 0,5 ml. ikke-permanent filler.

Operationsar i pande, før og efter behandling

Før-efter kosmetisk behandling af operationsar med ikke-permanente fillere

Sidder arrene, f.eks. i form af strækmærker, på ryg, ben, skuldre og led, spreder sig ofte og bliver større og mere synlige end ar, som dannes på mindre ”aktive” områder. Yngre hud er mere tilbøjelig til en overreaktion ved heling, hvilket medfører større og tykkere ar. Et ar kan være rødt og tykt i starten og blive blegere efterhånden.

Du er velkommen til en gratis konsultation i vores klinikker i København eller i Virum, hvor du kan høre, hvad vi kan gøre for dig. Ring til tlf.: 31 21 64 24.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag. Styrelsen for Patientsikkerhed har bestemt at behandling kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

Behandlingsmetoder til reduktion og fjernelse af ar

Vi behandler ar med de mest veldokumenterede, effektfulde og sikre metoder:

Kraftig ar efter operation, før/efter behandling

Før-efter fractional laser Er: Glass 1540 nm behandling af kraftigt ar efter operation

Sol og laserbehandlinger

Kan jeg blive behandlet med laser og IPL fra april till oktober? Dette spørgsmål stilles af rigtig mange kunder til os for tiden. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i denne periode.

Mange tror, at de ikke kan opholde sig ude overhovedet, hvis solen skinner og de har fået en IPL - eller laserbehandling. Efter en behandling kan du sagtens opholde dig ude i det nordlige Europa i sommerhalvåret med en høj solfaktor og hvis du ikke vælger decideret at solbade. Det tager ca. 1 mdr. efter du er stoppet med at solbade til du kan blive behandlet igen.

Hvilke ar kan behandles?

Ar kan heldigvis fjernes eller reduceres. DermoCosmetic er som privat hudlægeklinik specialist i at tilpasse behandlingen af ar til netop din hud og dine ønsker.

I DermoCosmetic behandler vi akne ar, ar efter forbrænding eller operation, strækmærker og ar efter fjernelse af tatoveringer.

Ring allerede i dag og book tid til en gratis konsultation i København eller i Virum på tlf. 31 21 64 24.

Sarah om behandling af akne ar:

Sarah om behandling af akne ar:

Sarah Bisgaard

Efter jeg havde fået de første 3-4 behandlinger for akne ar, begyndte min familie og nærmeste venner at komplimentere min mere ensartede hud, der førhen havde været betydelig mere ujævn i overfladen. Min hud er helt klart blevet pænere og stråler nu af både sundhed og velvære.

Sarah Bisgaard


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer