Ar efter tatoveringsfjernelse

Kvindeansigt

Ar efter tatoveringsfjernelse

Ar efter tatovering og efter tatoveringsfjernelse kan reduceres

Når du har fået fjernet en tatovering, sidder du desværre ofte tilbage med ar i huden. Arret kan enten være opstået i forbindelse med udførelsen af tatoveringen eller når din tatovering er blevet fjernet med et ringe laserudstyr. Hos DermoCosmetic kan vi hjælpe dig med at reducere arret. Som hudlægeklinik er vi din garanti for sikkerhed og tryghed i din behandling.

Tatoveringsfjernelse på ankel

Hvilket resultat kan du forvente

Du kan forvente en væsentlig reduktion af dine ar efter en tatovering eller en tatoveringsfjernelse. Vi anvender dem nyeste, mest moderne og højeste kvalitet i Pico laser på markedet: Discovery Pico fra Quanta. Har du tykke, hævede ar (keloid ar), anvender vi injektioner med kenalog (binyrebarkhormon). Dette mindsker arvævet og får huden til at se mere ensartet og glat ud.

Behandlingen er den hurtigste og mindst smertefulde vej til at få reduceret dine ar. Fra starten af din første behandling går Pico laseren i gang med at reparere arrene og fjerne de skadede hudceller med dens mikroskopiske laserstråler. Den naturlige helingsproces i din krop stimuleres, og de ødelagte hudceller erstattes af nye, sunde hudceller. Resultatet er en markant reduktion af arrene.

Læs meget mere om ar efter tatoveringsfjernelse og tatoveringer.

Behandling af ar efter tatovering / fjernelse af tatovering tilbydes i vores klinikker i København og i Aalborg.