Ar efter forbrænding og operationer behandles effektivt

Kvindeansigt

Ar efter forbrænding og operationer behandles effektivt

Få en effektiv behandling med minimal indgriben i hudoverfladen

Behandling af ar efter operation eller efter forbrænding kan være svær, men med Fractional Laser Er: Glass 1540 metoden er der kommet en virksom behandlingsmetode. DermoCosmetic er som hudlægeklinik specialister i behandling af ar. Vi tilbyder at behandle dig i København og i Virum.

Ar efter operation på arm, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter operation med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden er særdeles effektiv til at behandle ar efter forbrændinger og ar efter operationer.

Der er tale om en mild, men meget virksom ar behandlingsmetode. Det er en non-ablativ laserbehandling, hvilket vil sige at den efterlader hudbarrieren intakt uden sårdannelse. At den desuden er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage.

Selv ved gentagne og høje indstillinger , ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, hvilket betyder at non-ablativ fraktioneret laserbehandling som. Er: Glass 1540 metoden må anses for en meget sikker og en milderer form for laserbehandling. Effekten er cellefornyelse, en kraftig collagen forbedring, hvor ar reduceres markant.

Fractional laser Er: Glass 1540 nm apparatet fra Palomar / Cynosure, som vi anvender i DermoCosmetic, havde indtil fornylig flade fraktionelle optiske linser med forskellige størrelser på og med afstand mellem mikro-strålerne. Disse linser er for nyligt levet kompletteret med den såkaldte XD-optik. XD optikken muliggør en endnu mere effektiv og nænsom behandling af dybere ar.

Forbrændingsar på arm, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter forbrænding med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Non-ablativ laser-behandlingsmetoden er forholdsvis ny og har kun været anvendt i en kort årrække. Alligevel har metoden pga. sin enorme popularitet været underkastet nøje granskning fra verdens førende laser eksperter og metoden er i dag videnskabeligt veldokumenteret.

Ar i ansigt efter forbrænding, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter forbrænding med Fractional Laser Er: Glass1540 nm

Danmarks førende laser-gruppe på Bispebjerg Hospital med Professor Merete Hædersdal har valideret Lux1540 fractional Laser Er: Glass 1540 nm apparatet med flere internationale publikationer. DermoCosmetic anvender netop denne model af Fraktioneret Laser Er: Glass til behandling af ar efter forbrændinger.

Sol og laserbehandlinger

Kan jeg blive behandlet med laser og IPL fra april til oktober? Dette spørgsmål stilles af rigtig mange kunder til os for tiden. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i denne periode.

Mange tror, at de ikke kan opholde sig ude overhovedet, hvis solen skinner og de har fået en IPL - eller laserbehandling. Efter en behandling kan du sagtens opholde dig ude i det nordlige Europa i sommerhalvåret med en høj solfaktor og hvis du ikke vælger decideret at solbade. Det tager ca. 1 mdr. efter du er stoppet med at solbade til du kan blive behandlet igen.

Operationsar på ben, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter operation med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Hvilke hudproblemer kan behandles med Fractional Laser Skinresurfacing?

Fractional metoden anvendes til behandling af rynker og ar og til nænsom hudforyngelse(solskader og lettere rynket hud).

Fractional Laser Er: Glass 1540 nm er særdeles effektiv til at behandlede ar efter akne, ar efter forbrændinger og ar efter operationer.

De oprindelige flade fraktionelle optiske linser med forskellige størrelser på og med afstand mellem mikro-strålerne, er for nyligt blevet kompletteret med den såkaldte XD-optik. XD optikken muliggør en endnu mere effektiv og nænsom behandling af dybere ar.

Non-ablativ laser-behandling forholdsvis ny og har kun været anvendt i en kort årrække. Alligevel har metoden pga. sin enorme popularitet været underkastet nøje granskning fra verdens førende laser eksperter og metoden er i dag veldokumenteret.

Hvad sker der med huden ved en Fractional Laser Er: Glass 1540 nm behandling?

Ved hjælp af et præcist mønster af mikro-laserstråler laves slanke mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og kroppen aktiveres derved til at danne ny frisk hud. Der undgås sårdannelse. Der sættes gang i hudens egen foryngelsesproces ved at hudens celler "genstartes" til at producere nyt bindevæv. Effekten er cellefornyelse, en kraftig collagen forbedring og en markant rduktion af arrene.

Minimal indgriben i hudoverflade med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden. De små laser huller er mindre end 1/10 mm. Med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden bevares det alleryderste hudlag intakt. Huden er derfor ikke åben og kræver ingen forbinding eller lignende.Der er tale om en en mild, men meget virksom ar behandling,

Fractional laser Er: Glass 1540 nm metoden er non-ablativ, hvilket vil sige at lasebehandlingen efterlader hudbarrieren intakt uden sårdannelse. At den desuden er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage. Selv ved gentagne og høje indstillinger , ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, hvilket betyder at non-ablativ fraktioneret laserbehandling som. Er: Glass 1540 metoden må anses for en meget sikker form for laserbehandling.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Regn med 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Hudens reaktion på behandling og mulige bivirkninger

Fractional metoden gør at din hud rødmer, føles varm og hæver lidt eller føles stram i det behandlede område specielt de første timer efter behandlingen. Enkelte har dog gener i op til en uge efter behandlingen med tørhed af huden og små "bumser". I disse tilfælde kan vi hjælpe med en salicyre behandling.

Ring allerede i dag og book tid til en gratis konsultation i København eller i Virum på tlf. 31 21 64 24.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag. Styrelsen for Patientsikkerhed har bestemt, at behandling kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

Reference: