Ar efter forbrænding og operationer behandles effektivt

Kvindeansigt

Ar efter forbrænding og operationer behandles effektivt

Effektiv laserbehandling af ar efter forbrænding og operation med minimal indgriben i hudoverfladen

Hos DermoCosmetic kosmetisk hudlægeklinik bliver du behandlet med de mest effektive metoder af specialuddannede sygeplejersker. Vi anvender udelukkende højkvalitets laserudstyr, og vi er specialister i behandling af ar efter operation og forbrænding.

Ar på mave

Hvilke resultater kan du forvente

Du kan forvente de bedste resultater i Danmark. Vi behandler dig med den højeste kvalitet i vores store udvalg af laserudstyr specialegnet til ar efter operation og forbrænding.

Langt de fleste klinikker kan udelukkende tilbyde dig ar behandling med 1 slags laser eller med overfladiske peelinger. Det giver dig langt fra altid det bedste resultat. Vi sparer dig for dyre og ineffektive behandlinger. Kan vi ikke reducere dine ar, er der ingen der kan!

Lige fra starten af din første behandling går reparationen af skaderne i gang, og kroppen aktiveres selv til en foryngelsesproces, hvor der dannes ny frisk hud. Hudens celler "genstartes" til at producere nyt bindevæv. Effekten er cellefornyelse, en kraftig kollagen forbedring og endeligt en markant reduktion af arrene.

Det er vigtigt at behandlingen af ar efter operation sker så tidligt som muligt, og undersøgelser har vist, at selv behandling med laser før selve operationen forebygger og skaber en bedre ar opheling efter operation. Du kan med andre ord ikke komme tidligt nok i gang med en laserbehandling af dine ar.

Forbrændingsar på arm, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter forbrænding med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Før behadling

Ved konsultationen identificerer vi sværhedsgraden i dine ar og tilrettelægger præcist det behandlingsforløb, som sikrer dig det bedst opnåelige resultat. Før du beslutter dig for at gå i gang med behandling af dine ar er det vigtigt at du ved, at ar efter forbrænding eller operation kan reduceres, men de kan aldrig forsvinde helt. Book tid til en gratis konsultation her.

Du bliver grundigt informeret om hele dit behandlingsforløb fra a-z og der er sat god tid af til at du kan få besvaret alle dine spørgsmål, så du kan føle dig tryg og parat til at gå i gang med behandlingerne. Behandlinger kan dog starte uden betænkningstid, dvs. samme dag.

Behandlingsforløb

Vi tilbyder dig behandling med de veldokumenterede og højkvalitets fraktionerede lasere: Fraktioneret laser 1540nm og / eller med fraktioneret Pico laser. Disse laser typer er non-ablative: Din huds overflade bevares intakt, og du undgår sårdannelse. Der skal gå ca. 4 uger mellem dine behandlinger. I svære tilfælde af ar kan Co2 laser komme på tale.

Operationsar på ben, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter operation med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

For at optimere dit behandlingsresultat, anbefaler vi altid, at du anvender virksomme cremer, som går ind og understøtter effekten af din behandling.

Har du fået en laser-behandling, anbefaler vi følgende produkter:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
  • Epidermal Repair (dag): Plejende creme der virker intenst beroligende og reducerer rødme
  • Mineral Radiance (solbeskyttelse): Mineralsk solcreme til alle hudtyper, der fremhæver hudens naturlige tone
  • Phyto Corrective Masque (nat): Fugtgivende maske der virker intenst beroligende og sænker hudtemperaturen

Alle produkterne kan købes i vores klinik i København, Virum og Aalborg.

Ar efter operation på arm, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter forbrænding med Fraktioneret CO2