Certificeret Restylane klinik med Master behandlere

Kvindeansigt

Certificeret Restylane klinik med Master behandlere

Sammen med vores praktiske Restylane behandlingserfaring i mere end 15 år, er certificeringen din tryghed for at vi har gennemgået relevant uddannelse, og har den fornødne praktiske træning i Restylane behandlinger.

Restylane logo 2023

Restylane certificeringen er din sikkerhed for at behandlerne har gennemgået kurser og træning i Restylane behandlinger

Vi har mere end 20 års erfaring og har udført tusindevis af behandlinger med Restylane. For dig betyder det, at du altid bliver behandlet af en specialuddannet og meget erfaren Restylane behandler.

DermoCosmetics Restylane behandlere er certificerede på Masterniveau

Vi har deltaget i både de grundlæggende og mest avancerede træningsforløb hos Restylane Galderma.

Vi er den eneste klinik i Danmark:

  • Som har hele 2 internationale Restylane trænere - vi underviser andre læger og sygeplejersker i at udføre Restylane behandlinger
  • Hvor ejeren, hudlæge Erik Obitz, er tilstede hele tiden for at sikre den højeste grad af kvalitet og sikkerhed i behandlingerne

Dermocosmetic har de sidste 3 år i træk vundet international Restylane Priser for vores høje kvalitet i behandlinger.

DermoCosmetics hudlæge Erik Rene Obitz er internationale Restylane træner

DermoCosmetics ejer og virksomhedsansvarlige læge, dr. med. Erik René Obitz er træner i Azzalure og Restylane på internationalt plan. Hans mange års erfaring i Restylane behandlinger kommer mange behandlere i andre klinikker til gode, ligesom vores egne Restylane behandlere i DermoCosmetic kontinuerlig bliver undervist i klinikkerne af Erik.

DermoCosmetic tilbyder alle veldokumenterede behandlinger med Restylane

Som behandlere på masterplan tilbyder vi dig veldokumenterede behandlinger med Restylane. Vi er en af Danmarks ældste og største Restylane klinikker og udfører derfor hvert år mange Restylane behandlinger i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.

DermoCosmetic er også eksperter i andre former for fillerbehandlinger

Som kosmetisk hudlægeklinik tilbyder vi dig også behandling med semi-permanente fillere såsom Sculptra og Radiesse hos vores hudlæge Erik René Obitz. Erik har været træner i Sculptra og er den speciallæge i Danmark, der har udført flest Sculptra behandlinger. Siden 2018 tilbyder han også Sculptra Butt-lift, der anvendes til at skulpturere og løfte bagdelen og tilføre volumen.

Om Restylane

Restylane er et meget sikkert behandlingsmiddel. Det består af et sukkerstof, Hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppen og i vores hudvæv. Det er et af de vigtigste stoffer i huden. Stoffet binder vand og hjælper med at fugte huden indefra, og med at skabe fylde og struktur.

Restylane er en ikke-permanent filler og anvendes til at udglatte rynker, forme læber og fremhæve ansigtets konturer. Restylane er også særdeles velegnet til foryngelse af hænder.

Læs mere her om Restylane og Restylane behandlinger.