DermoCosmetic er certificeret Restylane klinik på masterniveau

Kvindeansigt

DermoCosmetic er certificeret Restylane klinik på masterniveau

Alle injektionsbehandlere hos DermoCosmetic er Restylane-certificerede. Sammen med vores praktiske behandlingserfaringer, er certificeringen din tryghed for at vi har gennemgået relevant uddannelse, og har den fornødne praktiske træning i Restylane behandlinger.

Restylane klinik 2019 logo

Restylane certificeringen er din sikkerhed for at behandlerne har gennemgået kurser og træning i Restylane behandlinger

I DermoCosmetic har vi i mere end 15 år udført tusindevis af behandlinger med Restylane. Alle speciallæger og sygeplejersker hos DermoCosmetic er certificerede på Platinum Masterniveau hos Restylane / Galderma (det højeste niveau i certificering).

For dig betyder det, at du altid bliver behandlet af en specialuddannet og meget erfaren Restylane behandler.

Alle Restylane behandlere hos DermoCosmetic er certificerede på Platinum Masterniveau

Som Restylane masterbehandlere har alle vores speciallæger og specialuddannede sygeplejersker deltaget i både de grundlæggende og mest avancerede træningsforløb hos Restylane / Galderma,

Vi deltager fortsat på efteruddannelseskurser i ind- og udland flere gange om året, for at være opdateret på den nyeste viden og de nyeste behandlingsteknikker i Restylane. Desuden underviser og træner virksomhedsansvarlig læge, Erik Obitz kontinuerligt alle injektionssygeplejersker i at blive endnu dygtigere til injektionsbehandlinger.

Dermocosmetic har de sidste 3 år i træk vundet en international Restylane Pris for vores høje kvalitet i behandlinger.

DermoCosmetics hudlæge Erik Rene Obitz er nordisk træner i Restylane

DermoCosmetics ejer og virksomhedsansvarlige læge, dr. med. Erik René Obitz er træner i Azzalure og Restylane på nordisk plan. Hans mange års erfaring i Restylane behandlinger kommer mange behandlere i andre klinikker til gode, ligesom vores egne Restylane behandlere i DermoCosmetic kontinuerlig bliver undervist i klinikkerne af Erik.

DermoCosmetic tilbyder alle veldokumenterede behandlinger med Restylane

Som behandlere på masterplan tilbyder vi dig veldokumenterede behandlinger med Restylane. Vi er en af Danmarks ældste og største Restylane klinikker og udfører derfor hvert år mange Restylane behandlinger i vores klinikker i København og Virum.

DermoCosmetic er også eksperter i andre former for fillerbehandlinger

Som kosmetisk hudlægeklinik tilbyder vi dig også behandling med semi-permanente fillere såsom Sculptra og Radiesse hos vores hudlæge Erik René Obitz. Erik har været træner i Sculptra og er den speciallæge i Danmark, der har udført flest Sculptra behandlinger. Siden 2018 tilbyder han også Sculptra Butt-lift, der anvendes til at skulpturere og løfte bagdelen og tilføre volumen.

Om Restylane

Restylane er et meget sikkert behandlingsmiddel. Det består af et sukkerstof, Hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppen og i vores hudvæv. Det er et af de vigtigste stoffer i huden. Stoffet binder vand og hjælper med at fugte huden indefra, og med at skabe fylde og struktur.

Restylane er en ikke-permanent filler og anvendes til at udglatte rynker, forme læber og fremhæve ansigtets konturer. Restylane er også særdeles velegnet til foryngelse af hænder.

Læs mere her om Restylane og Restylane behandlinger.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg