Restylane Skinbooster efter problem og alder

Kvindeansigt

Restylane Skinbooster efter problem og alder

En Restylane skinbooster kur med det fugtende hyaluronsyre er med stor sandsynlighed en god løsning for dig - uanset om skader i huden skal repareres eller forebygges. Skinbooster er både til dig, der er helt ung, voksen eller lidt ældre.

Trænger din hud til et ordentligt gang fugt tilførsel, fordi den er tør, huden er blevet mindre spændstig og elastisk, eller du har fået fine linjer og kreppet hud?

Susanne 56 år får sin første af i alt 3 Skinbooster behandlinger. Skinbooster er en naturlig skønhedskur, der forbedrer hudens struktur og spændstighed indefra. Huden fyldes op og de fine rynker og linier udglattes.

Hvilke hud situationer kan Restylane Skinbooster hjælpe med?

Restylane Skinbooster kan hjælpe med rigtig mange ”problemer” i huden relateret til hudens ældningsproces. Læs mere om hvordan behandling med Restylane Skinbooster virker og foregår den foregår.

Restylane Skinbooster kur til dig, der er 25-35 år gammel - forebyggelse til den yngre hud

Tilhører du denne yngre aldersgruppe vil du oftest have brug for en kur bestående af 2 behandlinger med i alt 3 ml. Restylane Skinbooster. F.eks. hvis du ønsker at få reduceret fine linjer eller du hvis du så småt er begyndt at få nedadgående mundvige, rynker i panden eller på overlæben.

Effekten af en Restylane Skinbooster kur for dig der er mellem 25-35 år er en forebygge af linjer og rynker i huden samt en opretning af de begyndende tegn på rynker og furer.

Restylane Skinbooster kur til dig der er 35-45 år gammel - en friskere og smukkere hud med fornyet glød

Hvis du tilhører denne aldersgruppe, er der stor sandsynlighed for, at du oplever at hudens volumen under øjnene og / eller i området fra næsen ned mod munden er ved at forsvinde.

Huden er begyndt at falde lidt sammen, den mangler spændstighed og hudporrerne fremstår nu tydeligere. Nogle oplever at huden begynder at se kreppet ud (f.eks. på kinderne), at den mangler glød og har brug for en alvorlig omgang fugtning. Det er en naturlig ting der sker, når vi er blevet voksne for alvor!

En Restylane Skinbooster kur vil ofte bestå af 2-3 behandlinger med i alt 4-5 ml. Restylane Skinbooster.

Effekten af en Restylane Skinbooster kur for dig der er mellem 35-45 år er en tydelig fugtning og udglatning af huden, hvor et begyndende volumentab rettes op og forebygges.

Du vil opleve en udglatning af fine linjer i f.eks. panden eller ved munden / på kinderne. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens belastninger. Effekten af kuren er med andre ord en tydelig minimering af alder tegn med et naturligt resultat.

Restylane Skinbooster kur til dig der er 45-65 år gammel - make-over til den modne hud

Tilhører du denne aldersgruppe, så oplever du med stor sandsynlighed i stigende grad tydelige alders- og miljøbetingede skader i huden, hvor du har brug for reparation og korrektion af svunden kollagen og volumen.

Mange i denne aldersgruppe oplever også at huden er blevet slap, at den er tør og lidt trist at se på. Din hud har kort sagt alvorligt brug for at få tilført fugt og fylde.

Kuren består oftest af 3 behandlinger med i alt mellem 6-9 ml. Restylane Skinbooster.

Effekten af en Restylane Skinbooster kur for dig der er 45 – 65 år er en markant forbedring og foryngelse af din huds struktur og kvalitet.

Restylane Skinbooster kur til dig der er 50 - 70 år gammel og har tydelig ældet hud

Gennemgribende full-face velvære kur til markant ældet hud / rygere.

Oplever du, at du har tydelige aldersrelaterede skader i huden? Er du f.eks. ryger, har du for alvor fået kreppet hud? Har du prøvet alt for at få hjælp til tør hud, men intet har hjulpet? Så kan du nu få gjort noget ved alle disse situationer i huden.

Behandlingskuren vil i de fleste tilfælde består af 3 behandlinger med i alt 8-9 ml. Restylane Skinbooster.

Effekten af en Restylane Skinbooster kur for dig der er mellem 50-70 år og har markant ældet hud er en gennemgribende foryngelse af din huds udseende og struktur, hvor du vil opleve mere velvære i form af fugtet hud, færre rynker og mere glød.

Uanset din alder kan du med stor fordel få foretaget en genbehandling hvert halve til hele år for at vedligeholde en smuk hud.

Læs mere om hvad Restylane Skinbooster kan gøre for dig, afhængig af dine ønsker og din alder.

Hudforyngende behandling af hals med Restylane Skinbooster

Mange oplever, at deres hud på halsen med tiden er blevet mindre spændstig og elastisk, og at man får fine linjer og kreppet hud. For at genvinde spændstighed og elasticitet samt en mere glat og ungdommelig hud, er en Restylane Skinbooster kur ofte en god løsning.

Behandling af rynker og furer på halsen - før og efter

Hanne oplevede, at hende hud på halsen med tiden er blevet mindre spændstig og elastisk, og hun havde fine linjer og kreppet hud. For at genvinde spændstighed og elasticitet samt en mere glat og ungdommelig hud, er Hanne behandlet med Restylane Skinbooster af 2 omgange. For at reducere de tydelige halsbånd, er der anvendt Botox. Alt i alt er der sket en markant foryngelse af huden og dens udseende på Hannes hals.

Har man desuden tydelige halsbånd på halsen, der ofte fremkommer, når man har mistet fylde i huden, er det muligt at reducere disse med Botox. Alt i alt er det muligt at opnå en markant foryngelse af huden på halsen.

Anne siger om Restylane Skinbooster behandling:

Anne siger om Restylane Skinbooster behandling:

Anne Lindfjeld

Behandlingen er ikke så slem, dog tog det lige nogle dage før produktet fordelte sig helt. Men efter at skinboosteren havde jævnet sig ud, har jeg nu en pænere hudstruktur og med et friskt look. Og ikke en eneste har opdaget det ;) heller ikke min familie, det må vel være det optimale når man får en kosmetisk behandling.

Anne Lindfjeld