Specielt for mænd

Kvindeansigt

Specielt for mænd

Hudforyngelse og ansigtsløft uden kniv så du bevarer din maskulinitet

De seneste 5 år er der sket en mærkbar stigning i antallet af mænd, der anvender kosmetiske behandlinger til at opnå hudforyngelse og ansigtsløft uden kniv.

DermoCosmetic tilbyder behandlinger i København og i Virum.

Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger. Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Se de nye priser her.

Den maskuline æstetik skal både bevares og kan forbedres markant med mindre tiltag

Mange mænd er dog stadig forbeholdne overfor at gå I gang med disse behandlinger. Dette skyldes ikke mindst, at mænd ikke altid bliver behandlet ud fra deres behov som MÆND. I stedet udsættes de for en slags "one (feminine) size fits all" tilgang.

Mænd stiller os ofte spørgsmålet: Risikerer jeg at stå tilbage med et “behandlet udseende”, eller værre endnu: Får jeg et feminiseret ansigtsudtryk af at lade mig behandle?

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Kenneth har bevaret en naturlig mimik efter sin Botox / Vistabel behandling. Små rynker ved siden af øjnene ses stadig, de er bevarede for at fastholde et maskulint udseende.

Mænd skal behandles mere ”konservativt” end kvinder

Vi skræddersyr behandlinger til mænd for at sikre, at den mandlige æstetik både bevares og forbedres.

Et godt maskulint udseende er de fleste enige om kendetegnes ved:

  • En kombination af relativt lavt siddende, kraftige og lige øjenbryn
  • Få linjer i ansigtet
  • En kraftig og rimelig vinkelret kæbelinje
  • En markant hage

Grundprincipper i behandling af mænd hos DermoCosmetic

Vi:

  • Reducer linjer, furer og rynker i ansigtet – vel at mærke uden af fjerne disse fuldstændigt
  • Reetablerer tabt ansigtsvolumen – uden at overdrive tilførsel af volumen
  • Arbejder ud fra en grundskabelon for det mandlige ansigt, der reflekterer det universelt gældende ideal for et godt, maskulint udseende med en flot ansigtsform

Vi tilbyder både behandlinger med enkelte produkter og metoder (f.eks. fjernelse af rynker) og vi tilbyder også et unikke behandlingsforløb, hvor vi genformer og ”maskuliniserer” ansigtet uden at anvende kniv.

Ved behandlinger målrettet et mere maskulint udseende, er der ofte brug for flere ml. Restylane for at opnå den ønskede effekt. Derfor tilbyder vi særdeles attraktive rabatter på denne type behandling. I forbindelse med en gratis konsultation kan vi bedømme, hvor meget Restylane der skal til i dit tilfælde.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne.

Toxiner - effektiv behandling af rynker

En muskelafslappende behandling med toxin anvendes oftest som effektiv metode til hudforyngelse, hvor rynker, linjer og furer i ansigtet reduceres. Resultatet er et naturligt yngre og mere friskt ansigtsudtryk.

Med det muskelafslappende middel kan du bl.a. få fjernet rynker ved øjnene (”kragetæer”), mellem øjenbrynene og i panden Midlet anvendes også til visse rynker omkring munden, hagen og på halsen.

Med denne behandling forhindres frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel. Derved afslappes musklen fuldstændigt.

Muskler, som folder huden i ansigtet, bliver forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen kommer gradvist i løbet af en periode på max. 10-14 dage efter behandlingen har fundet sted.

Før og efter Restylane behandling i kæbelinien

Mand i 30'erne behandlet med Restylane i kæbelinjen for at opnå et mere maskulint look med en mere markeret kæbelinje

En muskelafslappende behandling kan med fordel kombineres med:

Ikke-permanente fillere der reducerer furer i ansigtet

Ikke-permanente fillere der består af en række forskellige produkter, målrettet den enkeltes behov. De kan også bruges til at reducere mørke rander under øjnene og genskabe volumen ved og under øjnene.

Ikke-permanente fillere kan også anvendes til mere avancerede behandlingsforløb, hvor ønsket er at opnå et mere maskulint ansigt.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen 59 år før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Inden behandlingen ses uensartet hudfarve og pigmentpletter samt dybe furer, der giver et lidt træt og "surt" udtryk. Kæbelinjen er strammet op og markeret med Restylane. Efter behandling med Dermaroller og Restylane er effekten et mere friskt og diskret forynget ansigt med et naturligt udtryk.

Laserbehandlinger til hudforyngelse, ar og solskader

Hudforyngelse – akne ar - ar efter forbrænding –– solskader – strækmærker – ar efter operation – ar efter fjernelse af tatoveringer.

I DermoCosmetic København bruger vi Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden til behandling af fakne ar og nænsom hudforyngelse (fjernelse af solskader, i sidstnævnte tilfælde anvendes også IPL. Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden har endvidere vist sig særdeles effektiv til at behandlede ar efter forbrændinger, operationer samt ar efter fjernelse af tatoveringer.

Metoden kan også bruges til behandling af strækmærker. Effekten sker ved hudens egen foryngelsesproces ved at genstarte hudens celler til produktion af bindevæv.

Har du brug for en mere potent laserbehandling af rynker, ar eller løs hud, tilbyder vi behandling med CO2 laser, eller peelinger med Jessner syre og TCA syre.

Behandling af akne ar med Fractional Laser, før/efter

Før-efter behandling af akne ar på kinden med Fractional laser Er: Glass 1540 nm

Semi-permanente fillere stimulerer hudens genopbygning og collage dannelsen

De semi-permanente fillere, vi anvender i DermoCosmetic, fungerer som "stimulatorer". De er særdeles effektive injektionsbehandling, som sætter gang i hudens kollagen, bindevævsopbygning og opbygger huden indefra. Gradvist oplever du at dit ansigt genvinder struktur, volumen, glathed og spændstighed.

Rynker, furer og linjer reduceres markant, og du får et yngre, maskulint og naturligt flot udseende. Der foretages med andre ord en ansigtsløftning uden brug af kniv.

Morgan siger om rynkebehandling:

Morgan siger om rynkebehandling:

Morgan Madsen

Jeg er sælger og har rigtigt meget kundekontakt til dagligt. Efter at jeg har fået Botox behandlingerne, føler jeg mig mere afslappet og selvsikker. Jeg føler, at min selvtillid har fået et boost, og mit humør er endnu bedre, end det plejer. Jeg anbefaler det altid til andre, og jeg synes ikke, at man skal være bange for at prøve det. Det gør slet ikke ondt. Selv jeg, som er en tøsedreng, synes det er hurtigt overstået.

Morgan Madsen