Volumenbehandling af ansigtet målrettet øget skønhed

Kvindeansigt

Volumenbehandling af ansigtet målrettet øget skønhed

Få forskønnet dine ansigtsformer, volumen og konturer og træk med ikke-permanente fillere

Ikke-permanente fillere og semi-permanente fillere er i en årerække fortrinsvis blevet anvendt indenfor den kosmetiske branche til at udglatte furer og rynker.

Hermed kan man skabe generel foryngelse af hudens udseende. I vores klinikker i København, Virum og i Aalborg oplever vi, at mange af vores kunder udelukkende har brug for eller ønsker at få foretaget denne "mindre" form for behandling med fillere.

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Tabt volumen ved kinderne er reetableret med Restylane Sub-Q, hvor der de sidste år var sket et markant volumentab

På enkel vis og vist ovenfor på billedet er der ved brug af 0,5 ml. ikke-permanent filler sket en markant forskønnelse af hagepartiet.

Behandling af rynker og furer, før/efter

Før-efter full-face behandling med ikke-permanente fillere. Resultatet er en markant foryngelse og dog et naturligt udseende

Skulpturering af ansigtstræk for et endnu smukkere og ungdommeligt udseende

Den optimale effekt af en behandling med ikke-permanente fillere opnår du dog ofte ikke ved udelukkende at få ”fylde” i hudens rynker og furer ud.

Den dygtige behandler tager udgangspunkt i netop dit individuelle ansigtstræk og - former. Vi tilbyder således at skulpturere dit ansigt med ikke-permanente fillere, så du får et endnu smukkere og ungdommeligt udseende.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet og lidt under øjnene.

I DermoCosmetic tilbyder vi både den "mindre” behandling af furer og rynker og de større og mere "raffinerede" behandling med ikke-permanente fillere Uden brug af kniv, men med bl.a. ikke-permanente fillere, har vi i dag en række produkter, der målrettet og ofte i kombinationer kan forskønne og ændre dine ansigtsformer og – træk.

Næsen kan rettes og formes med ikke-permanente fillere og hagen kan gøres mere markant

I stedet for et operativt indgreb kan du ofte fået ofte lade sig gøre at foretage en korrektion af næsens form og få skabt symmetri med ikke-permanente fillere . Vel at mærke, hvis der er tale om mindre ubalancer. Dette kan vi afgøre i forbindelse med en konsultation.

Har du en vigende hage, kan vi ofte hjælpe dig med en behandling med fillere. Fordelen ved en filler behandling er, at det er en mere enkel behandling, den er langt mindre smertefuld og helingsprocessen er væsentlig kortere end ved et operativt indgreb.

Kindben kan løftes og gøres mere voluminøse med ikke-permanente fillere

Høje og markante kindben er med til at give dig et meget attraktivt ansigt. Ved at injicere ikke-permanente fillere opnår du et ansigtsløft uden kniv. Resultatet er et feminint og ungdommeligt udseende.

Øjenlåg kan løftes og området under øjnene gøres yngre med ikke-permanente fillere

For tunge øjenlåg skyldes ofte tab af volumen ved det øvre øjenlåg eller i området ved øjenbrynene. I mange tilfælde er du bedst hjulpet med en operation, hvor overflødig hud fjernes.

Undertiden kan problemet dog afhjælpes ved et løft af øjenbrynsområdet. Har du løs hud under øjnene skal der andre behandlingsmetoder til end med ikke-permanente fillere, f.eks. CO2 laserbehandling eller operation.

Ofte kan det dog være nok med en Restylane behandling. Eller man kan med fordel kombinere et operativt indgreb med en Restylane behandling. Dette kan vi afgøre i forbindelse med en konsultation hos hudlægen.

Ansigt fra siden, før/efter behandling med Restylane

Før-efter behandling af hage med ikke-permanente fillere. Konturering og volumentilførsel.

Hule øjne og mørke rander under øjnene behandles med ikke-permanente fillere

Vi tilbyder både behandling af øvre øjenlåg og området under øjet, dvs. mørke rander under øjnene eller hule øjne.

En behandling af dine øjenomgivelser med ikke-permanente fillere giver dig et mere friskt og ungt udseende. Med ikke-permanente fillere undgår du en uønsket sideeffekt af et operativt indgreb, hvor øjenomgivelserne undertiden kan komme til at se ældede og mere hule ud, selv om den overflødige hud er fjernet.

Mænd og kvinder kan med ikke-permanente fillere opnå et mere vitalt og henholdsvis mere maskulint og feminint ansigt. Dette kræver dog stor ekspertise hos behandleren. I DermoCosmetic København og i Virum har vi mange års erfaring i disse avancerede teknikker.

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel Arslan

Jeg havde længe overvejet at få mine ”fyldige kinder” tilbage, som med alderen og en stresset hverdag har taget fra mig. Rie var professionel omkring vejledning, rådgivning og udførelsen af behandlingen. Jeg er rigtig glad for mine ”nye kinder” i dag. Mange tak DermoCosmetic.

Sibel Arslan