Fedtfrysning behandlingsforløb

Kvindeansigt

Fedtfrysning behandlingsforløb

Princippet i hvordan en fedtfrysning foregår. Systemet anvender princippet for kryolipolyse, der fjerner fedtvæv ved at suge det ind i et kølekontrolleret vakuum kammer. Behandlingen tager ca. 60-70 minutter og kræver ikke bedøvelse.

Dit forløb med CoolTech fedtfrysning trin-for-trin:

Konsultation

Du kommer til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi lytter til dine behov og orienterer dig grundigt om selve behandlingen, hvad der sker i kroppen efter behandlingen og hvilke resultater, du kan opnå.

Behandleren vil spørge ind til din sundhedstilstand og om du har sygdomme, der forhindrer fedtfrysningsbehandling.

Vi kan ikke tilbyde dig behandling med CoolTech fedtfrysning i disse tilfælde:

 • Decideret overvægt
 • Graviditet eller ammende
 • Reynolds syndrom eller kryoglobulinæmi
 • Multipel sclerose
 • Cold fiber hypoproteinemia
 • Nedsat organfunktion
 • Ureguleret diabetes
 • Feber
 • Generelle infektioner
 • Kroniske infektioner associeret med morbiditet
 • Systemisk lidelse med hud manifestation
 • Aktive hudinfektioner i behandlingområdet
 • Åreknuder og årebetændelse
 • Neoplasi
 • Brok i behandlingområdet
 • Pacemaker
 • Cryoglobulinemia, koldt agglutinin- eller paroxysmal kold hemoglobinuria sygdom eller kulde urticaria
 • Tidligere tilfælde af paradoks fedtvævs hyperplasi ved behandling med fedtfrysning

Efter den indledende del af konsultationen, og hvis du her beslutter dig for behandling, vil din CoolTech behandler hjælpe med at skabe en individuelt tilpasset behandlingsplan skræddersyet til netop dine specifikke behov.

Vi tager os her god tid til at foretage en grundig diagnose og opmåling for efterfølgende at kunne evaluere netop din behandlings effektivitet og de endelige resultater.

Behandlingen

Selve behandlingen kræver ikke bedøvelse og de fleste oplever behandlingen som enten smertefri eller med et minimalt ubehag.

Forløbet af en fedtfrysningbehandling med CoolTech

Vi tager os god tid til at sætte vakuum kammeret på for at sikre den bedste effekt og den mest skånsomme behandling. Imens behandlingen er i gang, kan du læne dig tilbage og slappe af, tage dig en lur, læse eller arbejde på din computer.

Du vil i starten af behandlingen opleve at huden strammes, at det niver og trækker lidt i huden, vel at mærke på en skånsom måde, hvor huden ikke tager skade og uden at det gør decideret ondt.

CoolTech udstyret og princippet i hvordan en fedtfrysning foregår. Resultatet er synligt efter blot én behandling og du opnår op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt.

De fleste mærker herefter en lokal kulde i det behandlede område. Kuldefølelsen forsvinder efter ca. 10 minutter, hvor området bliver næsten følelsesløst. I den næste ca. 1 time, kan du slappe af, læse, arbejde på din computer eller tage dig en lur.

Behandlingen afsluttes med at vakuum kammeret fjernes af din behandler, som sørger for at massere det behandlede område et par minutter. Du vil kunne opleve prikken og stikken og et mindre ubehag mens området varmes op igen. Dette er helt normalt.

CoolTech fedtfrysning behandlingsprincip, illustration

Efter behandlingen

Du kan gå i gang med dine daglige gøremål umiddelbart efter behandlingen, der er ingen "downtime". I de næste timer efter behandlingen vil din hud i det behandlede område være rød og hævet, ligesom der kan opstå blå mærker.

Mellemgulv med hvide trusser

Opnå op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt i det behandlede område - med et permanent resultat

De fleste er i stand til at vende tilbage til arbejdet sammen dag. Enkelte føler sig lidt sløje dagen efter behandling. Dette kan lindres med smertestillende håndkøbsmedicin.

Du kan opleve at have hævelser og være øm 1-2 uger efter behandlingen, ligesom du måske oplever en brændende og let stikkende fornemmelse i det behandlede område.

Især hvis du er blevet behandlet i maveområdet, kan du indimellem i ca. 1-2 uger efterfølgende opleve det som om, at området "sover".

Er du i tvivl om noget, kontakt os gerne.

Hvordan kan jeg vedligeholde en sund og slank krop efter min fedtfrysningsbehandling?

Du behøver ikke som sådan at ændre din livsstil efter behandlingen. Mange oplever dog, at de er mere motiverede til at være "ekstra gode ved sig selv" og bevare deres idealvægt efter en behandling med CoolTech fedtfrysning. F.eks. ved at motionere og spise sundt og fornuftigt.

Efter behandlingen opfordrer vi dig derfor til at vedligeholde en sund livsstil. En sund krop er en glad krop! Og vi ønsker at du bliver glad for dit behandlingsresultat!

Behandlingen resulterer i en permanent fjernelse af fedtceller, men hvis du igen tager på, vil du opleve at det sker fordelt over hele kroppen og ikke kun i de behandlede områder.

Kontrol

Vi inviterer dig til en kontrol 3 måneder efter din behandling, hvor vi igen foretager en opmåling af det behandlede område.

Har du ønsker om at reducere yderlige fedt i det behandlede område, eller er der andre områder af din krop, du har fået lyst til at reducere fedt i, aftaler vi det i forbindelse med kontrolmødet.