DC er nu den eneste klinik med to Restylane trænere

Kvindeansigt

DC er nu den eneste klinik med to Restylane trænere

Med udnævnelsen fra firmaet Restylane Galderma af Kristoffer Ruvang som Restylane træner, er DermoCosmetic nu den eneste klinik i Danmark med to Restylane trænere: Sygeplejerske Kristoffer Ruvang og hudlæge Erik Obitz.

Erik Obitz og Kristoffer Ruvang

Erik Obitz og Kristoffer Aas Ruvang er nu begge Restylane Galderma trænere og gør DermoCosmetic til den eneste klinik i Danmark med to Restylane trænere

Firmaet Restylane Galderma har bedt sygeplejerske Kristoffer Ruvang fra DermoCosmetic om at blive træner.

Kristoffer er allerede i fuld gang med at undervise i Danmark, mens hudlæge Erik Obitz gennem flere år fortsat underviser på Masterniveau i ind- og udland for Restylane Galderma. Kristoffer Ruvang er oplært som kosmetisk sygeplejerske af Erik Obitz.

Det er en klar anerkendelse af DermoCosmetic og af Kristoffers dygtighed, endnu mere fordi der kun er ganske få sygeplejersker, som bliver bedt om at være trænere for Restylane Galderma.

DermoCosmetic har igen bevist, at vi hører hjemme i den højeste liga af de absolut mest erfarne Azzalure ("Botox") og Restylane behandlere i Danmark.

Viste du for øvrigt at:

  • Vi har flere certificerede Restylane behandlere på Masterniveau.
  • Vi er en af ganske få certificerede Restylane klinikker, som har det højeste certificeringsniveau man kan opnå. Certificeringen har vi opnået på grund af vores høje ekspertise og sikkerhed i behandlinger, og fordi vi har udført tusindevis af behandlinger med Botox (Azzalure) og Restylane helt tilbage fra 2005.
  • Vi er den eneste store klinik herhjemme, hvor ejeren, hudlæge Erik Obitz, er tilgængelig hele tiden for at supervisere og sikre den højeste grad af kvalitet og sikkerhed i behandlingerne.

MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer