Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kvindeansigt

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer Aas Ruvang er sygeplejerske i DermoCosmetic og lidt af et naturtalent hvad angår kosmetiske behandlinger. Han udfører bl.a. Botox / Vistabel / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer er oprindelig fra Norge, men er uddannet sygeplejerske i Danmark. Han har været hos DermoCosmetic siden 2015 og er lidt af et naturtalent hvad angår kosmetiske behandlinger! Du kan møde Kristoffer i DermoCosmetics klinikker både i København og Virum.

Kristoffer har erfaring med Botox / Vistabel og Azzalure og Restylane (filler) behandlinger. Derudover udfører han også IPL og laserbehandlinger, såsom permanent hårfjerning, fjerning af kar, hudforyngelse og ar behandling.

Kristoffer er kendt som en behandler, hvor kunderne giver udtryk for at han altid er imødekommende, lyttende og giver sig tid til at rådgive i detaljer om del optimale behandling for den enkelte.

Kristoffer siger: "Jeg brænder for at give endnu flere mænd et friskere og vitalt udseende med lidt hjælp fra Botox / Vistabel, Restylane og hudforyngende behandlinger".

Foruden at arbejde i DermoCosmetic, er Kristoffer også beskæftiget som sygeplejerske i akutmodtagelsen på en af de største hospitaler herhjemme.

Kristoffer har senest deltaget i følgende kongresser og kurser:

Kurser i avancerede behandlinger med fillere (Restylane) i Stockholm og i Danmark 2015 og 2016 samt i ASLMS Congress (American Society of Laser Medicine and Surgery, Boston 2016.

Kristoffers yndlingsbehandlinger: Høje, smukke kindben og læbebehandling med Restylane.

Kristoffers mission: At få flere mænd til at pleje deres udseende.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp