Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kvindeansigt

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Sygeplejerske Kristoffer Aas Ruvang er uddannet i kosmetisk behandlinger hos DermoCosmetic og har flere års praktisk erfaring. Han er lidt af et naturtalent og udfører Botox / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer er, ligesom hudlæge Erik Obitz, nordisk træner for Restylane Galderma, hvor han underviser andre sygeplejersker og læger i behandling med Restylane og Azzalure ("Botox"). Hans kunder giver udtryk for at han altid er imødekommende, lyttende og giver sig tid til at rådgive i detaljer om den optimale behandling.

Kristoffer er oprindelig fra Norge og er uddannet sygeplejerske i Danmark. Du kan møde Kristoffer i DermoCosmetics klinikker både i København og Virum.

Kristoffer har erfaring med Botox / Vistabel og Azzalure og Restylane (filler) behandlinger. Derudover udfører han også IPL og laserbehandlinger, såsom permanent hårfjerning, fjerning af kar, hudforyngelse og ar behandling.

Kristoffer siger: "Jeg brænder for at give endnu flere mænd et friskere og vitalt udseende med lidt hjælp fra Botox / Azzalure, Restylane og andre hudforyngende behandlinger".

Foruden at arbejde i DermoCosmetic, er Kristoffer også beskæftiget som sygeplejerske i akutmodtagelsen på en af de største hospitaler herhjemme.

Kristoffer har senest deltaget i følgende kongresser og kurser: Trænerkursus hos Restylane Galderma 2019, mastertræning i praktisk anatomi i Aarhus i 2018. Diverse kurser i avancerede behandlinger med fillere (Restylane) i Stockholm og i Danmark 2015 – 2018. I 2016 deltog Kristoffer i ASLMS Congress (American Society of Laser Medicine and Surgery, Boston 2016.

Kristoffers yndlingsbehandlinger: Høje, smukke kindben og læbebehandling med Restylane.

Kristoffers mission: At få flere mænd til at pleje deres udseende.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer