Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kvindeansigt

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Sygeplejerske Kristoffer Aas Ruvang er uddannet i kosmetiske behandlinger hos DermoCosmetic og har flere års praktisk erfaring. Han er lidt af et naturtalent og udfører Botox / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer er, ligesom hudlæge Erik Obitz, nordisk træner for Restylane Galderma, hvor han underviser andre sygeplejersker og læger i behandling med Restylane og Azzalure ("Botox"). Hans kunder giver udtryk for at han altid er imødekommende, lyttende og giver sig tid til at rådgive i detaljer om den optimale behandling.

Kristoffer er oprindelig fra Norge og er uddannet sygeplejerske i Danmark. Du kan møde Kristoffer i DermoCosmetics klinikker både i København og Virum.

Kristoffer har erfaring med Botox/Azzalure og ikke-permanent filler Restylane behandlinger. Derudover udfører han også IPL og laserbehandlinger, såsom permanent hårfjerning, fjerning af kar, hudforyngelse og ar behandling.

Kristoffer siger: "Jeg brænder for at give endnu flere mænd et friskere og vitalt udseende med lidt hjælp fra Botox / Azzalure, Restylane og andre hudforyngende behandlinger".

Foruden at arbejde i DermoCosmetic, er Kristoffer også sideløbende ved at uddanne sig til anæstesisygeplejerske og er derfor at finde i klinikkerne i weekenderne.

Kristoffer har senest deltaget i følgende kongresser og kurser: Trænerkursus hos Restylane Galderma 2019, mastertræning i praktisk anatomi i Aarhus i 2018. Diverse kurser i avancerede behandlinger med fillere (Restylane) i Stockholm og i Danmark 2015 – 2018. I 2016 deltog Kristoffer i ASLMS Congress (American Society of Laser Medicine and Surgery, Boston 2016.

Kristoffers yndlingsbehandlinger: Høje, smukke kindben og læbebehandling med Restylane.

Kristoffers mission: At få flere mænd til at pleje deres udseende.