Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kvindeansigt

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Sygeplejerske Kristoffer Aas Ruvang er uddannet i kosmetiske behandlinger hos DermoCosmetic og har flere års praktisk erfaring. Han er lidt af et naturtalent og udfører Botox / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer er, ligesom hudlæge Erik Obitz, nordisk træner for Restylane Galderma, hvor han underviser andre sygeplejersker og læger i behandling med Restylane og Azzalure ("Botox"). Hans kunder giver udtryk for at han altid er imødekommende, lyttende og giver sig tid til at rådgive i detaljer om den optimale behandling.

Kristoffer er oprindelig fra Norge og er uddannet sygeplejerske i Danmark. Du kan møde Kristoffer i DermoCosmetics klinikker både i København og Virum.

Kristoffer har erfaring med Botox/Azzalure og ikke-permanent filler Restylane behandlinger. Derudover udfører han også IPL og laserbehandlinger, såsom permanent hårfjerning, fjerning af kar, hudforyngelse og ar behandling.

"Jeg brænder for at give endnu flere mænd et friskere og vitalt udseende med lidt hjælp fra Botox / Azzalure, Restylane og andre hudforyngende behandlinger."

Foruden at arbejde i DermoCosmetic, er Kristoffer også sideløbende ved at uddanne sig til anæstesisygeplejerske og er derfor at finde i klinikkerne i weekenderne.

Kristoffers yndlingsbehandlinger: Høje, smukke kindben og læbebehandling med Restylane.

Kristoffers mission: At få flere mænd til at pleje deres udseende.