Solskader

Kvindeansigt

Solskader

Slip af med solskader og genvind en smuk og friskt udseende hud.

DermoCosmetic kosmetisk hudlægeklinik er en af de eneste klinikker i Danmark, hvor du får skræddersyede behandlinger til netop din type af solskader. Du behandles med de mest effektive metoder af både hudlæger og specialsygeplejersker.

Hvilke resultater kan du forvente?

Du kan forvente det bedste resultat, der fås i Danmark. Vi behandler dig med den højeste kvalitet i vores store udvalg af laserudstyr, peelinger og injektionsbehandlinger. Vi anvender de mest avancerede metoder, der findes på internationalt niveau, så vi sparer dig for dyre og ineffektive behandlinger.

Kvindeansigt før og efter behandling af pigmentpletter

Vi tilbyder en skræddersyet behandlingsplan til netop din type af solskader. Kunden på billedet har fået to behandlinger med IPL laser.

Med tiden oplever de fleste af os, at huden ikke længere føles og ser frisk ud. Der er f.eks. kommet karsprængninger til, fine rynker træder frem og huden er begyndt at blive mindre elastisk. I de fleste tilfælde er der tale om solskader. Det gode er heldigvis, at uret kan vendes og en smuk hud kan genvindes. Solskaderne kan nemlig behandles effektivt med IPL, Fractional Laser 1540nm, fraktioneret Pico laser og med Skinbooster.

Lige fra starten af din første behandling med laser, går reparationen af skaderne i gang, og kroppen aktiveres selv til en foryngelsesproces, hvor der dannes ny frisk hud. Hudens celler "genstartes" til at producere nyt bindevæv. Effekten er en markant hudforyngelse, hvor du genvinder et friskt og sundt udseende

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Book tid til en gratis konsultation her.

Alt efter din huds behov fjerner vi dine karsprængninger, reducerer dine overfladiske rynker og eventuelle ar, og du opnår en spændstigere og mere elastisk hud. Vi hjælper dig alt i alt til en sundere, friskere og yngre udseende hud. Du opnår en væsentlig rabat ved at benytte en af vores solskade pakker. Hermed er du sikret det bedste behandlingsforløb med de bedste resultater til en fornuftig pris.

Før behandling

Før din behandling inviterer vi dig til en gratis konsultation, hvor vi lytter til din behov og vejleder dig om, hvordan vi bedste kan hjælpe dig i mål med dine drømme. Vi sørger for, at du får al den vigtige mundtlige og skriftlige information, så du føler dig velinformeret og tryg. Sammen planlægger vi dit behandlingsforløb. Ønsker du at starte behandling med det samme, kan vi i mange tilfælde tilbyde dig dette.

NB! I tilfælde af at du har pigmentforandinger, et det en af vores hudlæger, der vurderer, hvilken specifik form for pigmentforandring du har. (Er der tale om pigment- eller leverpletter, vil det, i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens regler, være hudlægen, der udfører denne specifikke behandling). Læs mere om pigmentpletter her.

Behandling af pigment i ansigt med IPL, før/efter

Kunden har fået behandlet pigment i ansigtet med den effektive IPL-laser.

Behandlingsforløb af solskader

Dit behandlingsforløb består typisk af en række IPL behandlinger (Intens Pulseret Lys), der både fjerner karsprægninger og misfarvninger i huden. Efter en behandling kan du forvente, at din hud er lidt rød og hævet i få dage.

Har solen efterladt din hud med overfladiske rynker, og er den begyndt at være mindre elastisk end før, supplerer vi med laser behandling. Her anvender vi de mest effektive, højkvalitets fraktionerede lasere til hudforyngelse: Discovery Pico laser og Cynosure 1540. Fordelene ved disse lasere er, at din huds overflade bevares intakt, og der er så godt som ingen "down-time" efter en behandling. IPL apparatet har indbygget køling, der reducerer eventuelle gener ved behandlingen.

Du kan nemt genoptage dine gøremål umiddelbart efter behandlingen med laser og IPL.

Ved behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540nm må du dog påregnes gener op til et par dage.

Oplever du endeligt, at din hud er blevet ”tyndere” og kreppet, vil du have stor fordel af at supplere dit behandlingsforløb med Skinbooster, der især er kendt for at gennemfugte huden og genskabe en spændstig hud.

Er du i tvivl, om det er den rette tid på året til IPL og laserbehandlinger af solskader? Få mere information her.

Bestil allerede tid i dag til konsultation eller behandling i en af vores klinikker i København Virum eller Aalborg) på tlf. 31 21 64 24 eller via vores online booking.

Ansigt før og efter behandling for solskader

Før-efter billede pigmentbehandling i ansigtet (2 behandlinger)

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

For at optimere dit behandlingsresultat, anbefaler vi altid, at du avnvender virksomme cremer, som går ind og understøtter effekten af din behandling.

Har du fået en laser-behandling, anvender vi følgende produkter:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
  • Epidermal Repair (dag): Plejende creme der virker intenst beroligende og reducerer rødme
  • Mineral Radiance (solbeskyttelse): Mineralsk solcreme til alle hudtyper, der fremmer hudens naturlige tone
  • Phyto Corrective Masque (nat): Fugtgivende maske der virker intenst beroligende og sænker hudtemperaturen

Produkterne kan købes i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.