Smuk og ensartet hud uden pigment, solskader og melasma

Cosmelan er en effektiv behandling mod uønsket pigment. Behandlingen reducerer/fjerner alle typer pigment forandringer i huden såvel melasma, solskader og fregner samt alderspletter. Resultatet er en ensartet hudtone fri for pigment forandringer.

Dens avancerede sammensætning afhjælper hyperpigmentering af forskellig oprindelse og er sikker at udføre på alle slags hudtyper. Behandlingen kan fjerne selv det dybeste pigment og har opnået popularitet verden over grundet dets fantastiske resultater.

Hvilket resultat kan du forvente

Effekten af Cosmelan er en klar og mere ensartet hud uden skjolder og plamager af uønsket pigment. Huden vil fremstå forynget og du vil få dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Behandlingen reducerer, regulerer og kontrollerer overproduktion af melanin i huden. Derved bliver melanindannelsen hæmmet og du står tilbage med en klar hud.

Hele forløbet tager ca. 3-9 måneder afhænging af dit udgangspunkt. Det endelige resultat vil først ses herefter.

Cosmelan er til dig som ønsker:

  • Mere ensartet pigment og hudtone
  • Effektiv behandling af melasma
  • Behandling af større områder med pigment f.eks. i ansigtet
Ansigt før og efter behandling med Cosmelan

Denne kunde har været gennem et Cosmelan forløb på tre måneder.

Før behandling

Inden du starter din Cosmelan behandling skal du til en indledende konsultation for at se om du er kandidat til denne behandling.

Vi behandler pigment forandringer der er opstået i forbindelse med:

  • Solbadning
  • Hormonelle forandringer – f.eks. graviditet eller p-piller
  • Menopause
  • Akne

De mest almindelige pigment forandringer er:

  • Melasma / Chloasma – pigmentskjolder
  • Solar lentigines – solskader, gammelmandspletter og fregner
  • Post-inflammatorisk hyperpigmentering – pigment efter f.eks. ar

Det er vigtigt, at du ikke: har aktiv herpes, aktiv infektion, aktiv akne og dermatitis, er nyligt opreret (sårheling), har cancer, er i strålebehandling, er i hormonbehandling, er gravid eller ammer.

Behandlingen kræver 3-9 måneders hjemmebehandling efter indledende behandling i klinikken.

Behandlingsforløb

Vi starter med at afrense din hud på klinikken med en olie. Derefter påføres en maske kaldet cosmelan 1. Denne maske skal sidde på i op til 6-12 timer efter aftale med din behandler. Herefter starter din hjemmebehandling med de produkter, du har fået udleveret i klinikken.

Efter cosmelan 1 vil du opleve en let rødme og varme i huden. De efterfølgende dage vil huden føles tør og meget stram - efter 2-3 dage vil den begynde at skalle.

Du skal igennem tre faser de næste tre måneder. Her skal du anvende de fem produkter du får udleveret efter din behandling: hydracream fusion, hydratonic mist, cosmelan 2, melan recovery og mesoprotech melan 130 pigment control. Du får udleveret en specifik guide til, hvornår og hvordan du skal påføre produkterne i alle tre faser.

Hydracream fusion og hydratonic mist bruges til afrensning og klargøring af din hud inden de resterende produkter påføres.

Efter endt behandlingsforløb tilbyder vi en gratis kontrol.

Cosmelan produkter

Cosmelan produkter til hjemmebrug.

Behandlingen udføres i alle vores klinikker.