ONDA Coolwaves - effektiv hudopstramning og fedtreduktion

Kvindeansigt

ONDA Coolwaves - effektiv hudopstramning og fedtreduktion

ONDA Coolwaves er en ny, revolutionerende teknologi, der er udviklet til fedtreduktion, reduktion af celulitis samt opstramning af huden. ONDA Coolwawes anvender specielle mikrobølger, der selektivt angriber fedtcellerne, og reducerer uønskede fedtdepoter.

Hvad kan ONDA Coolwaves gøre for mig?

ONDA Coolwaves er det eneste system, der anvender specielle mikrobølger, der specifikt går ind og angriber fedtcellerne i det behandlede område. Dermed kan lokale fedtforekomster reduceres.

Behandlingen virker ved, at fedtcellerne opvarmes og cellevæggene nedbrydes. Herefter fjerner lymfesystemet de nedbrudte fedtceller i løbet af et par uger.

Hele 80% af ONDA Coolwaves energi leveres i det specifikke fedtlag, der behandles - uden risiko for at hudlagene bliver beskadiget. Behandlingen er derfor både hurtig, effektiv og stort set smertefri.

Som en yderligere sikkerhed og komfort har ONDA Coolwaves håndstykkerne et integreret kølesystem, der fungerer som en barriere mellem CoolWaves-maskinen og huden. Denne sikkerhed gør det muligt at koncentere behandlingen direkte ned i fedtlaget.

Vi anvender ONDA Coolwaves til:

  • Opstramning af huden
  • Fedtreduktion
  • Reducering af cellulitis (appelsinhud)

Før behandlingen

Før du møder op til din behandling, er det vigtigt, at du følger nedenstående anvisninger for at få det helt optimale resultat.

Det er desuden vigtigt, at du drikker 2-3 liter vand om dagen for at lette dræningen af det frigjorte fedt. Det anbefales at gøre dette 2-3 dage før- og efter din behandling.

  • Undgå solbadning og solarie en uge inden din behandling.
  • Anvend ikke fugtighedscreme i det område, der skal behandles, 48 timer før behandlingen.
  • Fjern alle smykker og piercinger i det område, der skal behandles.

Selve ONDA Coolwaves behandlingen

Du skal først og fremmest til en konsultation hos os. Til konsultationen vil du få en grundig vejledning af en af vores kosmetiske sygeplejersker, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Herefter kan du behandles samme dag. Der er ingen betænkningstid på behandling med ONDA Coolwaves.

Behandlingen er stort set smertefri, og tilbydes kun hos vores klinik i Aalborg.

Der behandles i områder af 15x15 cm. Større områder, så som maven, deles derfor op i øvre- og nedre mave, og ses derfor som to områder.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Antallet af behandlinger er individuelt. Det kræver dog i gennemsnit 1-4 behandlinger for at opnå det mest optimale resultat. Der skal gå minimum 4 uger imellem behandlingerne.

Individuel tilpasset behandlingsplan
Hos DermoCosmetic lægger vi vægt på at du skal føle dig tryg, velinformeret og involveret. Vi tilbyder derfor i samarbejde med dig at udarbejde en individuel og skræddersyet behandlingsplan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Er bedøvelse nødvendig?
Der anvendes ikke bedøvelse til denne behandling.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der forekomme en let ømhed i det behandlede område. Dette kan vare i to uger eller længere. Det anbefales at lægge et koldt kompres, hvis det findes nødvendigt at lindre ømheden.

Der kan forekomme knuder efter behandlingen. Disse er helt ufarlige, og forsvinder typisk efter få dage. Hvis huden er svag lyserød/rød i området efter behandlingen, skal det undgås at udsætte området for alt for varmt vand, indtil rødmen er reduceret.

Efter behandlingen skal det behandlede område masseres forsigtigt to gange om dagen i 5-10 minutter. Denne rutine bør fortsætte indtil næste behandling. Derudover anbefales det at drikke 2-3 liter vand om dagen de første dage efter behandlingen.

Få en uforpligtende og gratis ONDA Coolwaves konsultation
Vil du vide mere om, hvad ONDA Coolwaves kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en behandlingen, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.