TCA syre peeling

Kvindeansigt

TCA syre peeling

Super behandlingen til dig, der har tydeligt ældet og solskadet hud

TCA er en særdeles effektiv peeling til foryngelse og reparation af en tydeligt ældet og solskadet hud. Da det er en meget potent behandling, krævers der grundig viden og erfaring fra behandlerens side. I Danmark er må TCA peelinger kun udføres af læger, der er registrerede hertil af Styrelsen for Patientsikkerhed. TCA syre peeling er mest velegnet til dig med en lysere hudtype.

Hos DermoCosmetic i København, Virum og Aalborg bliver du behandlet af vores hudlæge Erik René Obitz, som har mange års erfaring i netop denne type peeling. DermoCosmetic er din garanti for en sikker og effektiv TCA syre peeling.

Mørk kvinde

Hvilke resultater du kan forvente

TCA syre peeling kan - afhængigt af koncentrationen af syren – både virke som en overfladisk peeling og som en middeldyb peeling. Effekten af en TCA syre peeling vil derfor strække sig fra at du opnår en reduktion af fine rynker og pigmentpletter til en markant foryngelse af en tydeligt ældet, solskadet eller akne ar præget hud.

Resultatet af TCA syre peeling er i princippet permanent. Huden vil dog naturligt som i alle andre tilfælde fortsætte med at ældes med de forandringer dette medfører. Resultatet er efter et par behandlinger en tydeligt glattere og friskere hud med færre rynker og en pænere tekstur. Alt i alt opnår du en tydeligt forynget og stærkere hud efter TCA syre peelinger.

Før behandling

Vælger du en konsultation for TCA syre peeling, bliver du vejledt af hudlæge Erik René Obitz. For at vi kan tilbyde dig peeling med TCA syre, skal du skal have uønskede hudtilstande, f.eks. rynker, ar efter akne eller pigmentforandringer.

Du skal være indstillet på, at TCA syre peeling er en meget potent og særdeles virksom peeling, hvorfor du det er afgørende at du kan acceptere en vis ”down-time” efter behandling. Alt dette informerer vi dig selvfølgelig meget mere om, når du kommer til en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Behandlingsforløb

Et godt resultat kræver som regel mere end én behandling. Ofte er det en klar fordel, at huden forbehandles i en kortere periode før første peeling og mellem peelingerne. Alt dette informerer vi dig grundigt om i forbindelse med den lovpligtige konsultation forud for behandling.

Kontakt os allerede i dag for at booke tid til en konsultation på tlf. 31 21 64 24.

Kvindeansigt før og efter peeling behandling

Her ses resultatet 1 måned efter første behandling med TCA peeling.

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

Efter ophelingsperioden anbefaler vi, at du anvender virksomme cremer, som understøtter effekten af din behandling. Vi anbefaler:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler

Birgit Schrøder siger om TCA peeling:

Birgit Schrøder siger om TCA peeling:

Birgit Schrøder

Efter bare én TCA syre peeling hos hudlæge Erik Obitz er min hud nu glat og spændstig igen. Faktisk har jeg ikke bare fået en flot hud - nu kan man også se, at jeg faktisk har fylde i kinderne og har kindben! Før behandlingen havde jeg dybe rynker på kinderne. Jeg havde det, man kalder for "læderhud" og hudens elasticitet var næsten helt forsvundet. Jeg kan kun på det varmeste anbefale DermoCosmetic.

Birgit Schrøder