Restylane behandling trin for trin

Kvindeansigt

Restylane behandling trin for trin

Vi guider dig igennem, hvordan en Restylane behandling foregår trin for trin, fra konsultation og behandlingsplan til selve behandlingen og hvornår du kan forvente at se resultatet. Hos os lægger vi vægt på at du skal føle dig tryg, velinformeret og involveret.

Forudsætninger for at du kan få en Restylane behandling

Du kommer først og fremmest til en gratis konsultation hos DermoCosmetic i København, Virum eller Aalborg, hvor du får en grundig vejledning. Sundhedsstyrelsen kræver, at du først kan blive behandlet efter 48 timers betænkningstid. Til konsultationen vil du også få udleveret en skriftlig kundeinformation om behandlingen. Før du bliver behandlet skal du give mundtligt og skriftligt samtykke til behandlingen.

Vi giver os god tid til at vejlede dig grundigt og besvare dine spørgsmål. Vi spørger til din generelle sundhedstilstand inklusiv eventuelle allergier og medicinforbrug.

Individuel tilpasset Restylane behandlingsplan

Hos DermoCosmetic lægger vi vægt på at du skal føle dig tryg, velinformeret og involveret. Vi tilbyder derfor i samarbejde med dig at udarbejde en individuel og skræddersyet behandlingsplan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Bedøvelse er som regel ikke nødvendig

De fleste oplever ikke smerter ved en Restylane behandling. Restylane produkterne indeholder nemlig en indbygget lokalbedøvelse (lidokain), der minimerer et eventuelt ubehag ved behandlingen.

I visse tilfælde er det dog en god ide, at du får påsmurt en lokalbedøvende creme forud for din behandling, typisk i forbindelse med læbebehandling eller Skinbooster behandling, hvor der laves mange små injektioner over et større område af huden. Dette aftaler vi med dig i forbindelse med konsultationen.

Selve Restylane behandlingen

Selve behandlingen tager 20-40 minutter, afhængig af hvilket område, du skal have Restylane i og hvor stor behandlingen er. Din behandler desinficerer din hud, og med en meget tynd nål injiceres filler i små mængder i det eller de område(r), du ønsker behandlet. Behandlingen foregår mens du ligger eller sidder på et behandlingsleje.

Dit udseende lige efter behandlingen

Da behandlingen er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan du uden større gener genoptage din normale hverdag straks efter en behandling. Du kan være lidt rød og hævet i det behandlede område i få dage efter behandlingen, dette er helt normalt.

Behandlingen giver ikke et mimikløst ansigt og følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Hvornår effekten af behandlingen viser sig og hvor længe behandlingen holder

Resultatet af en enkelt behandling kan som regel ses straks, men først efter ca. 14 dage har produktet integreret sig helt i huden, og så kan du se det endelige resultat. Effekten kan holde i op til et år. Med en genbehandling inden for 9 måneder, kan den synlige effekt af Restylane holde i op til 18 måneder. Efter en læbebehandling kan genbehandling være nødvendig efter 6 måneder.

DermoCosmetic er din garanti for topkvalitet og sikkerhed ved din Restylane behandling

Hos DermoCosmetic har vi som Restylane Masterbehandlere og Restylane Galderma trænere stor viden om æstetik og om hvordan man skaber smukke ansigtsproportioner og symmetrier. Vi:

Æsker med Restylane

DermoCosmetic er certificeret Restylane klinik på masterniveau

  • hører til i toppen af de absolut mest erfarne Restylane behandlere i Danmark med flere tusinde behandlinger siden 2005.
  • har flere certificerede Restylane behandlere på Masterniveau.
  • er den eneste klinik, som har hele to internationale Restylane Galderma trænere.
  • er udnævnt som Restylane Platinum klinik, det står for det højeste niveau i behandlingskvalitet og flest gennemførte Restylane behandlinger.
  • er den eneste store klinik i DK, hvor ejeren er hudlæge og er kontinuerligt tilstede i klinikkerne – det er din garanti for sikkerhed og tryghed.

Restylane er DermoCosmetic første af valg ikke-permanente fillere siden 2005

I mere end 17 år har vi været en dedikeret Restylane klinik. Fordi Restylane gennem mere end 30 mio. gennemførte behandlinger på verdensplan har bevist sin værdi med super sikre og gennemtestede produkter. Både vores kunder og vi selv er begejstrede for Restylanes unikke portefølje af en stor række produkter udviklet til på forskellige vis at fremhæve eller forbedre dit udseende.

Skarpe priser på Restylane behandlinger. Vi tilbyder attraktive mængderabatter, og som medlem af vores kundeloyalitetsprogram Club Loyal har du mulighed for yderligere rabatter på alle dine behandlinger hos os. Se de skarpe priser her.

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel Arslan

Jeg havde længe overvejet at få mine "fyldige kinder" tilbage, som med alderen og en stresset hverdag har taget fra mig. Derfor har jeg været til behandling hos DermoCosmetic, hvor Rie har taget godt imod mig. Rie var professionel omkring vejledning, rådgivning og udførelsen af behandlingen. Jeg er rigtig glad for mine ”nye kinder” i dag. Mange tak DermoCosmetic!

Sibel Arslan