Hudopstramning af løs hud ved øjnene, kinder og mund

Kvindeansigt

Hudopstramning af løs hud ved øjnene, kinder og mund

Behandling uden kirurgi med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm eller CO2 laser

Afhængig af din huds tilstand kan vi tilbyde dig en række forskellige behandlingsmetoder til at reducere dine rynker og skabe hudopstramning.

Behandling af rynket og løs hud - også under øjnene og ved mund

Rynket, løs hud under og ved siden af øjnene, ved kinderne og ved mund kan behandles med enten Fractional Laser Er: Glass 1540 nm eller CO2 laser. Ofte er behandling med en skræddersyet ikke-permanent filler en god (supplerende) løsning.

Hudopstramning og rynkebehandling ved øjnene med CO2 laser, før/efter

Før-efter behandling: Hudopstramning og rynkebehandling ved øjnene med CO2 laser efter kun 1 behandling.

Hvilken behandling egner sig bedst til min hud hvis jeg har rynker, kreppet eller løs hud?

Fractional Laser Resurfacing kan foretages enten ved at overhuden bevares intakt (uden sårdannelse) eller at en CO2 laser brænder små huller i hudoverfladen. I sidste tilfælde opnås ofte en mere potent behandling.

Valg mellem de to laser behandlingsformer er afhængig af om du har lettere rynker og svagt kreppet hud, eller om du har middelsvære rynker og tydelig kreppet hud. Dette kan vi vurdere i forbindelse med en konsultation hos DermoCosmetic.

Fractional Laser ER: Glass 1540 nm anvendes til behandling af lettere rynker, mod akne ar eller til nænsom hudforyngelse ved fjernelse af solskader (i sidstnævnte tilfælde i kombinaltion med IPL).. Fractional Laser ER: Glass 1540 metoden er en revolutionerende behandling, fordi du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden. Huden bevares intakt uden sårdannelse. Ophelingstiden er normalt 3 dage.

Behandling med Fractional Laser, før

Før behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Behandling med Fractional Laser, efter

Efter behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

CO2 fraktioneret laser er en effektiv behandlingsform, hvis du har dybere rynker og en mere ældet hud. Resultatet af et behandlingsforløb på ca. 2 behandlinger er en markant foryngelse af huden. Din hud kommer til at se 5-10 år yngre ud. Du skal regne med en ca. 1 uges ophelingsperiode efter behandlingen.

CO2 laser med fuld ablation fjerner hele overhuden ved behandlingen og er derfor den mest potente og virksomme behandling.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi de mest virksomme og veldokumenterede metoder til hudopstramning og rynkereduktion. Uanset din huds situation og din ønsker finder vi den behandlingsform, der passer bedst til dig.