Udglatning af kreppet hud ved øjnene

Kvindeansigt

Udglatning af kreppet hud ved øjnene

Behandling uden kirurgi med Fraktioneret Pico laser eller CO2 laser

Afhængig af din huds tilstand kan vi tilbyde dig en række forskellige behandlingsmetoder til at reducere dine rynker og skabe hudopstramning.

Behandling af rynket og kreppet hud

Rynket, kreppet hud under og ved siden af øjnene kan behandles med enten Fraktioneret Pico laser eller CO2 laser. Ofte er behandling med en skræddersyet ikke-permanent filler en god (supplerende) løsning.

Hudopstramning og rynkebehandling ved øjnene med CO2 laser, før/efter

Før-efter behandling: Hudopstramning og rynkebehandling ved øjnene med CO2 laser efter kun 1 behandling.

Hvilken behandling egner sig bedst til min hud hvis jeg har rynker, kreppet eller løs hud?

Fractional Laser Resurfacing kan foretages enten ved at overhuden bevares intakt (uden sårdannelse) eller at en CO2 laser brænder små huller i hudoverfladen. I sidste tilfælde opnås ofte en mere potent behandling.

Valg mellem de to laser behandlingsformer er afhængig af om du har lettere rynker og svagt kreppet hud, eller om du har middelsvære rynker og tydelig kreppet hud. Dette kan vi vurdere i forbindelse med en gratis konsultation hos DermoCosmetic.

Fraktioneret Pico laser anvendes til behandling af lettere rynker, mod akne ar eller til nænsom hudforyngelse ved fjernelse af solskader. Fraktioneret Pico laser er en revolutionerende behandling, fordi du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden.

Behandling med Fractional Laser, før

Før behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Behandling med Fractional Laser, efter

Efter behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

CO2 fraktioneret laser er en effektiv behandlingsform, hvis du har dybere rynker og en mere ældet hud. Resultatet af et behandlingsforløb på ca. 2 behandlinger er en markant foryngelse af huden. Din hud kommer til at se 5-10 år yngre ud. Du skal regne med en ca. 1 uges ophelingsperiode efter behandlingen.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi de mest virksomme og veldokumenterede metoder til hudopstramning og rynkereduktion. Uanset din huds situation og din ønsker finder vi den behandlingsform, der passer bedst til dig.