Permanent hårfjerning med laser

Kvindeansigt

Permanent hårfjerning med laser

Slip for barbering - kom uønsket hårvækst til livs med permanent hårfjerning.

For rigtig mange er uønsket hårvækst et vedvarende problem. Hos DermoCosmetic tager vi din hud samt hår i betragning. Vi lægger et skræddersyet behandlingsforløb til dig med enten IPL eller Diode laser.

Vi står parat til at hjælpe dig, uanset om det er et mindre område, f.eks. overlæben, hår under armene og bikinikant. Eller du ønsker at få fjernet hår på ryggen. Vi tilbyder permanent hårfjerning til både mænd og kvinder.

Vi tilbyder permanent hårfjerning i København, i Virum og i Aalborg. Hos DermoCosmetic får du den højeste kvalitet i hårfjerning med laser og samtidig markedets billigste priser! Kontakt os på tlf. 31 21 64 24 og book en gratis og uforpligtende konsultation.

Her er det Line som får fjernet hår på benene med diode. Laseren fanger pigmentet i håret og ødelægger hårsækken. Ca. 50% af hårene kommer tilbage efter en enkelt behandling, derfor skal behandlingen gentages en række gange. Du skal regne med ca. 4-8 behandlinger for det bedste resultat.

Behandling af uønsket hårvækst med IPL og diode laser

Behandling med diode laser og intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være de mest effektive behandlingsmetoder til at fjerne uønsket hårvækst. Disse metoder tilbydes i DermoCosmetic. Hos os tilbydes du behandling med den højeste kvalitet IPL og Diode lasere på markedet: Palomar Starlux og ICON fra det amerikanske firma Cynosure og Diolaze XL diode laser fra InMode.

Diode laser

Denne type hårfjernelseslaser har følgende fordele:

  • Velegnet til de fleste typer af lyse hår
  • Egnet til alle hudtyper
  • Kort behandlingstid
  • Hurtige resultater (færrest antal nødvendige behandlinger)
  • Nærmest smertefri behandling
Hårfjerning på ben, før og efter behandling

Før-efter behandling af uønsket hårvækst på ben med DiolazeXL

IPL laser

Denne type hårfjernelseslaser har følgende fordele:

  • Velegnet til mørkere hår samt mindre områder
  • Egnet til mørkere hud
  • Kort behandlingstid
  • Hurtige resultater (færrest antal nødvendige behandlinger)
Hårfjerning på ben, før/efter permanent hårfjerning

Før-efter behandling af uønsket hårvækst på arm med DiolazeXL

Før din behandling

For at opnå et mere varigt resultat skal hårsækkene "smeltes" af vores laser. Det er derfor vigtigt at du hverken vosker eller plukker hårene i behandlingsområdet 4-6 uger inden, da laseren specifikt er indstillet til at ramme pigmentet i det enkelte hårfollikel. Vi råder dig derfor til at barbere i denne periode, samt ankomme nybarberet til din behandling.

Det er dertil også vigtigt at man ikke er burn, når man møder til behandling. Vi råder derfor til at ungså solbadning og solarium mindst 1 måned før start af behandling.

Hårfjerning armhule, før/efter

Permanent hårfjerning med IPL armhuler før-efter

Efter din behandling

Generelt set kommer ca. 50 procent af hårene tilbage efter første behandling. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at opnå det ønskede resultat. Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af individuelle forhold og det område, der skal behandles. Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus. – Et hår vokser ud, det falder af, og derefter en hvileperiode. Vores laser kan kun fjerne hår, der er i vækstfasen. Derfor kræves omkring 4-10 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum før man har fået ram på alt håret i det behandlede område.

Hårfjernelse er oftest en langvarig behandlig og skal gentages efter en periode grundet ny hårvækst. Efter endt behandlingsforløb tilrådes behandling 1 gang om året som vedligeholdelse.

Manderyg, før og efter hårfjerning

Permanent hårfjerning på ryg med ICON IPL før-efter

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved permanent hårfjerning med IPL og diode laser

Huden bliver rød og varm lige efter behandlingen, og det kan fornemmes som en slags solskoldning. Hos enkelte kan der opstå nogen hævelse i huden, som kan vare i 2 timer og til 3 døgn.

Hos få kan der komme lidt væske ud fra hårsækkene efter behandlingen. Væsken vil tørre op som en gullig-brun tynd skorpe omkring hårsækkene og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden og behandles med IPL.

Pigmentforstyrrelser er vanskelige at behandle, men vil oftest svinde efter en periode på måneder til år. Meget sjældent kan der opstå en paradoksalt øget hårvækst i det behandlede område.

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med sår efter behandlingen, og i sværeste tilfælde kan der som følge heraf opstå blivende arvæv i det behandlede område – dette er dog yderst sjældent.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation i København, Virum eller Aalborg.

Behandling af uønsket unaturlig kraftig hårvækst (hirsurtisme) f.eks. grundet PCO (polycystisk ovarie syndrom)

I DermoCosmetict tilbyder vi at hjælpe dig med permanent hårfjerning når du har PCO og hirsurtisme (uønsket unaturlig kraftig hårvækst). Indtil fornylig har man kunne benytte sig af vederlagsfrie behandlinger hos hudlæge ved hjælp af en henvisning. Denne mulighed eksisterer ikke længere.

Mere information og bestilling af tid

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag. Sundhedsstyrelsen har bestemt at behandling nu kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

En konsultation for fjernelse af uønsket hårvækst er uforpligtende og gratis hos vores erfarne IPL og laserbehandlere. Ring allerede idag og book din tid på tlf. 31 21 64 24.