Intim permanent hårfjerning til markedets laveste priser

Kvindeansigt

Intim permanent hårfjerning til markedets laveste priser

Slip af med uønsket hår på initimområder af kroppen

Hos DermoCosmetic tilbyder permanent intim hårfjerning i København og i Virum . Vi står parat til at hjælpe dig, uanset om der er tale om en diskret, intim hårfjerning (tilretning af bikinilinje), en større reduktion af hårlinjerne eller du ønsker alt hår væk i intim området ("Brazil").

Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger! Starter du på et hårfjerningsforløb hos os i nov. - dec. 2017, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Tilbuddet gælder alle, som endnu ikke er startet på et hårfjerningsforløb hos DermoCosmetic eller kun har fået max. 2 hårfjerningsbehandlinger hos os i 2017. Se vores priser på hårfjerning.

Er du kvinde, bliver du altid behandlet af en kvindelig behandler, og er du mand, bliver du altid behandlet af en mandlig behandler.

Smilende brunette i hvid bikini på strand

Slip af med uønsket intim behåring
Drømmer du om at være hårfri og klar til bikinien til næste sommer, er det nu, du skal i gang! Er du bare træt af at barbere dig eller epilere med røde knopper og indgroede hår som resultat, er permanent hårfjerning med IPL løsningen.

Gratis og uforpligtende konsultation for permanent hårfjerning i intim områder på kroppen
Kom til en gratis konsultation, hvor du får et skræddersyet tilbud på permanent intim hårfjerning med IPL laser. Hos DermoCosmetic får du den højeste kvalitet i hårfjerning med laser og samtidig markedets billigste priser! Vi har prisgaranti.

Kvinde med hvid bikini i vandkant

Den mest effektive metode til at slippe af med uønsket hår i intim området
Behandling med intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være den mest effektive behandlingsmetode til at slippe af med uønsket hår. Denne metode anvender vi i DermoCosmetic. Hos os tilbydes du behandling med den højeste kvalitet IPL udstyr på markedet: Palomar Starlux og ICON fra det amerikanske firma Cynosure.

En nænsom fjernelse af uønsket intim behåring med IPL
I modsætning til mange andre IPL og laserapparater på markedet, er vores apparater alle med et indbygget kølingssystem, der reducerer et ubehag ved behandlingen væsentligt.

Liggende kvinde i hvid bikini

Kommer hårene igen i intimområdet efter fjernelse med IPL?

Generelt set kommer ca. 50 procent af hårene tilbage efter én behandling. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at opnå det ønskede resultat. Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af individuelle forhold og det område, der skal behandles.

Der findes ingen hårfjerningsapparater på markedet, der én gang for alle fjerner uønsket hår. Din garanti for høj kvalitet i behandling er at få det gjort hos en hudlæge, der er ekspert i uønsket hårvækst, og som investerer i de bedste apparater.

Permanent hårfjerning i intim områder - hvor mange behandlinger skal der til?

Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus. – Et hår vokser ud, det falder af, og derefter en hvileperiode. Laser og IPL kan kun fjerne hår, der er i vækstfasen. Derfor kræves omkring 4-8 behandlinger med 2-5 måneders mellemrum før man har fået ram på alt håret i det behandlede område.

Permanent hårfjerning med laser og IPL kan være et langvarigt projekt. Præcis hvor mange behandlinger, der skal til, afhænger af mange faktorer. – Køn, alder, etnicitet, diæt, vægt, hormoner og stofskifte er individuelle faktorer, der har betydning.

Der kan være behov for opfølgende behandlinger (touch-up) efter et behandlingsforløb er afsluttet. Hår kan komme igen. Dette kan forekomme uanset hvilken klinik, du bliver behandlet hos, og hvilken laser eller IPL apparat, du behandles med.

Midlertidige gener og mulige bivirkninger ved permanent hårfjerning med IPL

Huden bliver rød og varm lige efter behandlingen, og det fornemmes ofte som en slags solskoldning. Hos enkelte kan der opstå nogen hævelse i huden, som kan vare i 2 timer og til 3 døgn. Hos få kan der komme lidt væske ud fra hårsækkene efter behandlingen.

Væsken vil tørre op som en gullig-brun tynd skorpe omkring hårsækkene og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi dig hårfjerning på alle områder i ansigt og krop. Du er velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation. Ring allerede i dag for en tid på tlf. 31 21 64 24.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz