Intim permanent hårfjerning

Kvindeansigt

Intim permanent hårfjerning

Slip af med uønsket hår på initimområder af kroppen

Vi står parat til at hjælpe dig, uanset om der er tale om en diskret intim hårfjerning, en større reduktion af hårlinjerne eller du ønsker alt hår væk i intim området. Er du kvinde, bliver du altid behandlet af en kvindelig behandler. Hos DermoCosmetic tilbyder permanent intim hårfjerning i København, Virum og Aalborg.

Piger i undertøj

Før dig selvsikkert frem i undertøj eller bikini når du får hårfjerning i intim området.

Vi tilbyder desværre ikke behandling af intim områder til mænd.

Slip af med uønsket intim behåring

Drømmer du om at være hårfri og klar til bikinien til næste sommer, er det nu, du skal i gang! Er du bare træt af at barbere dig eller epilere med røde knopper og indgroede hår som resultat, er permanent hårfjerning med IPL eller diode laser løsningen.

Gratis og uforpligtende konsultation for permanent hårfjerning i intim områder på kroppen

Kom til en gratis konsultation, hvor du får et skræddersyet tilbud på permanent intim hårfjerning med IPL eller diode laser. Hos DermoCosmetic får du den højeste kvalitet i hårfjerning med laser.

De mest effektive metoder til at slippe af med uønsket hår i intim området

Behandling med intenst pulseret lys (IPL) og diode laser anses i dag for at være de mest effektive behandlingsmetoder til at slippe af med uønsket hår. Disse metoder anvender vi i DermoCosmetic. Hos os tilbydes du behandling med den højeste kvalitet IPL udstyr på markedet: Palomar Starlux og ICON fra det amerikanske firma Cynosure. Vi har valgt InModes Diolaze XL diolaser, fordi den hører til i toppen af de mest sikre og effektive diode lasere på markedet.

En nænsom fjernelse af uønsket intim behåring med IPL og diode laser

I modsætning til mange andre IPL og laserapparater på markedet, er vores apparater alle med et indbygget kølingssystem, der reducerer et ubehag ved behandlingen væsentligt.