Permanent hårfjerning med IPL

Kvindeansigt

Permanent hårfjerning med IPL

Høj kvalitet, markedets billigste priser, prisgaranti på hårfjernelse med IPL

Er du interesseret i at få fjernet uønsket hår for altid og med minimalt ubehag?

Så kom til en gratis konsultation og få et skræddersyet tilbud på permanent hårfjerning i København og Virum. Hos os får du den højeste kvalitet i hårfjerning med IPL og samtidig markedets billigste priser! Som hudlægeklinik tilbyder vi dig behandling med de sikreste og bedste laserapparater.

Kan du skriftlig dokumentere en billigere pris for behandling af uønsket hår med samme høje kvalitet af laserapparat, får du behandlingen billigere hos os! Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris.

Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger! Starter du på et hårfjerningsforløb hos os i nov. - dec. 2017, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Tilbuddet gælder alle, som endnu ikke er startet på et hårfjerningsforløb hos DermoCosmetic eller kun har fået max. 2 hårfjerningsbehandlinger hos os i 2017. Se vores priser på hårfjerning.

Priser og rabat på hårfjerning med IPL

Prisen starter ved 400 kr. per område per behandling. Vi tilbyder dig en super rabat på hårfjerning med laser hos vores dygtige sygeplejersker i København og Virum.

Du får 50 % rabat på alle områder efter det dyreste område, når du vælger hårfjerning i mere end 1 område (gælder dog ikke hele ben, hvor der i forvejen gives en super rabat). Livet er for kort til uønsket hår!

Hårfjerning i armhuler, før/efter behandling

Før-efter permanent hårfjerning armhuler med Palomar laser

Vi anvender Palomars Starlux og Palomar/Cynosures ICON, som du typisk kun møder hos udvalgte hudlægeklinikker, der netop stiller særligt høje krav til IPL og laserapparater.

Der er forskellige muligheder for at behandle uønsket hårvækst. Behandling med intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være den mest effektive behandlingsmetode. Denne metode anvender vi i DermoCosmetic.

Hårfjerning på ben, før/efter permanent hårfjerning

Før-efter permanent hårfjerning ben med IPL fra Palomars Starlux

Hverken diode laser eller andre metoder er bedre end IPL behandling med Palomars Starlux eller ICON fra Cynosure. Vær opmærksom på, at der findes mange svage IPL apparater på markedet og hjemmebehandlingsapparater. Disse virker kun ved at "vokse" hårene, der derfor altid vender tilbage.

Der findes andre typer metoder til fjernelse af hår. Nogle har været brugt i mange hundrede år, andre er kommet til for nylig. Metoden har udviklet sig i takt med om kropsbehåring har været moderne eller ej.

Hårfjerning overlæbe, før og efter behandling

Permanent hårfjerning på overlæbe med IPL før-efter

For at opnå et mere varigt resultat, er det vigtigt at hårsækkene "smeltes". Dette sker med Palomars Starlux og ICON IPL apparatet. Behandlingen med virker ved, at laseren er specifikt indstillet til at ramme pigmentet i det enkelte hårfollikel. Der sker derefter en varmeudvikling, som destruerer ("smelter") hårstrået.

Alle behandlinger udføres af vores specialuddannede IPL og laserbehandlere- en behandling du vil have glæde af resten af livet!

Det mest avancerede og virksomme hårfjerningssystem på markedet

Vi anvender Palomars Starlux og Palomars/Cynosures ICON IPL til hårfjerning, som står for det mest avancerede og virksomme hårfjerningssystem på markedet.

Smilende brunette i hvid bikini på strand

Det garanterer vi dig:

  • yderst effektivt behandling - hurtige resultater og behov for færre behandlinger
  • minimalt ubehag pga. det avancerede kølesystem
  • mulighed for optimal indstilling af apparatet til netop din hudtype - særdeles høj sikkerhed i behandlingen

Hvor mange behandlinger med IPL skal der til før mine hår er væk?
Du vil som regel få brug for 6-8 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum. Der er desværre mange klinikker, som fejlagtigt lover permanent hårfjernelse på ganske få gange.

I DermoCosmetic København og Virum anvender vi det mest virksomme hårfjerningssystem, og vi er altid ærlige omkring at det kan tage tid, at opnå det ønskede resultat.

Hårfjerning med IPL - hvordan behandlingen foregår

I få millisekunder belyses med et kraftigt lysglimt, der omdanner varme i mørke hår. Hårsækken bliver ødelagt, men da kun en del af hårene rammes på samme tid, må man beregne flere behandlinger for at ramme alle hårsække.

Muskuløs ryg, mand

Stadig flere mænd søger behandling for uønsket hårvækst

Hvad skal jeg være opmærksom på før en IPL behandling for uønsket hårvækst?
Det er vigtigt, at du ikke er solbrun, når du møder til behandling for hårfjerning. Derfor er det vigtigt, at du undgår solbadning og solarium mindst 1 måned før start af behandling, i hele behandlingsforløbet og mindst 1 måned efter sidste behandling.

Undlad at bruge pincet eller lignende behandlinger, der hiver hårene ud, i 2 måneder før behandling og imellem behandlingerne.

Når du møder til behandling skal hårene være barberet helt af hjemmefra.

Mere information og bestilling af tid
Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag. Sundhedsstyrelsen har bestemt at behandling nu kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

En konsultation for fjernelse af uønsket hårvækst er uforpligtende og gratis hos vores erfarne IPL og laserbehandlere. Ring allerede idag og book din tid på tlf. 31 21 64 24.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz