Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive udstyr

Kvindeansigt

Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive udstyr

DermoCosmetic tilbyder nu at fjerne tatoveringer med den nyeste og mest avancerede teknologi i verden indenfor Pico lasere til tatoveringsfjernelse. Samtidig er vi først i Danmark med den nyeste generation af Pico laseren: Discovery Pico. Du får 50 % introrabat!

På Sjælland er DermoCosmetic blandt de 3-4 klinikker, som tilbyder at fjerne tatoveringer effektivt med pico-sekund teknologien. Tilmed er vi nu de første i Danmark, der tilbyder den nyeste og mest avancerede teknologi indenfor Pico lasere: Discovery Pico laseren.

Tatovering på håndled behandles. Ved behandlingen opstår der en midlertidig hvid farve i huden der kaldes "frosting". Det er en normal reaktion i huden, som forsvinder efter nogle få timer.

Behandling med vores nye laserudstyr giver dig:

  • mere effektive og færre nødvendige behandlinger.
  • hurtig opheling af huden (ca. 5 dage mod 12-14 dage ved behandling med traditionelle lasere).
  • minimal smerte ved behandlingen.
  • større sikkerhed og markant lavere risiko for skader på huden.
  • hurtigere behandlingsforløb (kun ca. 4 uger mellem behandlinger mod 6-8 uger ved gammeldags udstyr).

Læs mere om hvordan tatoveringsfjernelse foregår, hvilke former for tatoveringer vi kan fjerne, om kvalitet og sikkerhed i behandlingerne samt risici ved behandlingen.

Fjernelse af mangefarvet tatovering på ryg, før/efter

Før og efter tatoveringsfjernelse på ryg med den nye Discovery Pico laser

DermoCosmetic har mere end 15 års eksperterfaring i laserbehandlinger

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklinik. Vi har mere end 15 års erfaring med potente laserbehandlinger og er eksperter i alle aspekter af hudbehandlinger. Det garanterer dig en tryg og sikker fjernelse af tatoveringer.

Vi har fulgt udviklingen i lasere til tatoveringsfjernelse nøje i flere år. Først nu er vi som hudlæger overbeviste om, at teknologien er så sikker og effektiv, at vi tilbyder behandling i vores kosmetiske hudlægeklinik i København.

Det fejrer vi med en introduktionsrabat på 50 % på din første behandling hos os.

50 % introduktionsrabat

Hos os får du den bedste behandling til den bedste pris. Som noget særligt tilbyder vi 50 % introduktionsrabat på din første behandling.

Du kan allerede nu blive skrevet op til en gratis konsultation, få en pris og evt. en behandling samme dag. Kontakt os på tlf. 31 21 64 24 hvis du er interesseret i en effektiv og tryg fjernelse af dine tatoveringer.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg