Tatoveringer må snart kun fjernes i hudlægeklinikker

Kvindeansigt

Tatoveringer må snart kun fjernes i hudlægeklinikker

Styrelsen for Patientsikkerhed har sammen med Sundhedsministeren sendt en bekendtgørelse i høring, der vil betyde at fjernelse af tatoveringer ikke længere som i dag er overladt til "jungleloven".

Discovery Pico Laser

Moderne og top kvalitet laserudstyr er helt afgørende for et godt resultat og for at undgå skader. I DermoCosmetic benytter vi Discovery Pico laseren, den mest effektive og sikre laser i verden.

I dag kan alle kvit og frit købe et apparat og gå i gang med at fjerne tatoveringer. Og det er som oftest uigennemskueligt for den enkelte kunde at vurdere kvalitet og sikkerhed i fjernelse af tatoveringer på den enkelte klinik på et marked helt uden regler. Dette er snart fortid.

Hos DermoCosmetic glæder vi os de nye regler

De nye regler er målrettet beskyttelse af den enkelte mod at få skader på huden i forbindelse med at få fjernet sin tatovering. De nye krav til klinikkerne og deres behandlere sker netop med henblik på at skabe sikre og trygge forhold ved tatoveringsfjernelse.

Hos DermoCosmetic kosmetisk hudlægeklinik byder vi de nye regler velkommen. Fjernelse af tatoveringer kræver faglig ekspertise for at sikre patientsikkerhed og kvaliteten for den enkelte.

Risikoen for dig som kunde er igen gjort aktuel af en artikel på DR, hvor ikke-uddannet personale har forsøgt at fjerne en tatovering ved hjælp af utilstrækkeligt laserudstyr. Resultatet blev varige ar og mén.

Vi mener således, der for alvor er brug for der stilles skarpe krav til behandlerens uddannelse i at håndtere bivirkninger og risiko for permanente ar eller smerter ved tatoveringsfjernelse.

Præcis hvordan de nye regler kommer til at se ud, er endnu ikke på plads, idet høringsrunden kører frem til 11. oktober 2017.

Vi ved f.eks. endnu ikke, om tatoveringsfjernelse fremover kun må udføres i hudlæge eller plastikkirurgiske klinikker, eller om der "blot" skal være tilknyttet en hudlæge / plastikkirurg til klinikken, der så får ansvar for kvalitet og patientsikkerheden ved behandlingerne.

Tatoveringsfjernelse hos DermoCosmetic

Hos DermoCosmetic fjerner vi tatoveringer med det mest sikre og nyeste laserudstyr. Hele processen i et tatoveringsfjernelsesforløb gennemfører vi under supervision af vores hudlæge og med samme skarpe krav til behandlerens uddannelse og håndtering af bivirkninger, som Styrelsen for Patientsikkerhed stiller til udførelse af alle andre kosmetiske behandlinger, f.eks. med laser, fillere og Botox.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg